Pandorra Business Management


Descrierea companiei Pandorra Business Management

SAV Integrated Systems este o companie înfiinţată din dorinţa unui inginer electronist şi a unui economist de a oferi soluţii inovatoare în domeniul audio-vizualului, design-ului, distribuţiei, instalării si menţinerii sistemelor de sigurantă. SAV Integrated Systems este o firmă cu capital integral romanesc, înfiinţată în anul 2007, în Bucureşti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alăturat echipei, iar în momentul de faţă aceasta numară 36 de specialişti şi are, prin parteneri acreditaţi, acoperire la nivel naţional: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacău, Iaşi, Suceava, Râmnicu Vâlcea, Constanţa si Brăila. Creşterea numărului de membri ai echipei a determinat şi schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.
În termeni specifici compania furnizează servicii de proiectare, livrare, instalare, service şi mentenanţă pentru : Sisteme de detecţie şi alarmare la incendiu, Sisteme de detecţie şi alarmare la efracţie, Sisteme de control acces, Sisteme protecţie perimetrală, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protecţie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.
Atestarea de catre autorităţile competente a standardelor de desfăşurare ale activităţii companiei rezidă in certificarile obţinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie - ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) - Pentru partea de securitate - - Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei - SPOP) - Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei;
Pentru a fundamenta principiile de bază ale companiei, SAV Integrated Systems devine în 2008 membru A.R.T.S. (Asociatia Românească a Tehnicilor de Securitate). Normele dupa care se ghidează membrii acestei societăţi se bazează pe cinste, respectarea regulilor, a drepturilor cetatenilor, a competiţiei, au în vedere protejarea consumatorului, a mediului înconjurător, transparenţa serviciilor şi încrederea.
Printre clienţii companiei se numară, Elmec România, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevărul Holding, Badea Clifford Chance, BAT România, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, raiffeisen Bank, Rosegur Roche

Comunicate Pandorra Business Management :

Vezi toate comunicatele companiei Pandorra Business Management.