Invitație la fotodivertisment

Tulcea - 19 noiembrie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Live site

PartySnap® este o formă noua de divertisment la petreceri, prin fotografii.Se folosește un ecran cu touchscreen,se adaugă obiecte virtuale hazlii și apoi fotografiile personalizate(logo, fundal) se pot distribui imediat pe retelele de socializare sau se pot imprima în număr nelimitat.Experimentează fotodivertismentul în cadrul Targului de nunți MariageFest, desfașurat între 20-22 noiembrie 2015, la Palatul Parlamentului, București, sala Unirii, stand U48.

Invitație la fotodivertisment

PartySnap® este potrivit evenimentelor precum lansărilor de produse ale companiilor, petrecerilor corporate, nunților, botezurilor, petrecerilor de absolvire, cluburilor, concertelor, petrecerilor de revedere.      Aparatul PartySnap este instalat în locația evenimentului.Se face o fotografie(10X15 cm) după ce invitații se vad " live view", ca într-o oglindă; apoi se pot adăuga obiecte virtuale hazlii(personalizate după tema evenimentului); invitații pot decide dacă o distribuie pe Facebook, o trimit pe email sau o imprimă.

În mod surprinzător PartySnap® este un instrument de marketing atunci cand este folosit pentru a promova un produs nou al companiilor, în cadrul evenimentelor de lansare.Se personalizează cu logo fotografiile, aparatul, fundalul specific pentru ecranul verde.Evenimentul este comunicat în online în timpul desfășurarii lui, prin postarea fotografiilor pe rețelele de socializare, promovand brandul și construiind relații de lungă durată cu audiența targhetată.

Fotodivertismentul permite fotografierea invitaților în orice cadru presetat evenimentului, in cateva secunde, cu ajutorul ecranului verde care ” teleportează” invitații. În cazul nunților se poate folosi această “teleportare”  astfel : se realizează fotografierea cuplului de miri cu fiecare cuplu invitat, fară ca mirii să mai fie prezenți fizic.Se realizează fotografia mirilor în mediul ambient, în restaurant, apoi imaginea este folosită ca fundal.Invitații se fotografiază după sosirea în restaurant. Mirii vor oferi un suvenir -fotografia este imprimată pe loc,  fară stres pentru mireasă și mire.Cu ajutorul funcției video se pot lăsa scurte mesaje video.

Fotodivertismentul e o activitate care creează un mod inedit de socializare la un eveniment.

PartySnap poate fi experimentat în perioada 20-22 noiembrie 2015, în cadrul Targului de nunți Mariage Fest, desfășurat la Palatul Parlamentului, București, sala Unirii, stand U48.

Va asteptam cu drag!

Despre PartySnap fotodivertisment

PartySnap® este o noua dimensiune a divertismentului la petreceri !

La fotodivertisment se foloseste un ecran cu touchscreen, obiecte virtuale hazlii si apoi fotografiile se pot distribui imediat pe retelele de socializare, limitarea tine doar de creativitate.
PartySnap® este o alegere potrivită lansărilor de produse, petrecerilor corporate, nunților, petrecerilor de absolvire, petrecerilor burlacilor, cluburilor, concertelor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/partysnap-fotodivertisment/invitatie-la-fotodivertisment