patiserii    

Comunicate de presa si evenimente pe tema patiserii

 • patiserii. Cea mai buna paine din Romania si cele mai fine patiserii, facute din faina de la 7Spice

  patiserii

  Bucuresti - 28 April 2016

  Comunicat de SAPTE SPICE SA

  Compania de morarit 7Spice a fost premiata si anul acesta la concursul GastroPan, prin intermediul ingredientelor si solutiilor tehnologice furnizate clientilor, care au stat la baza produselor castigatoare ale marilor premii de la categoriile panifi ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre patiserii

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul patiserii.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la patiserii. Informatiile despre patiserii cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul patiserii, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la patiserii, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.