PICANT adapteaza trainingurile la noile conditii economice

BUCURESTI - 2 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Intr-o economie din ce in ce mai tensionata si in conditiile in care angajatii sunt supra-aglomerati cu sarcini de serviciu, timpul nu mai este un aliat pentru nimeni.

Astfel PICANT a decis adaptarea trainingurilor-eveniment pe care le organizeaza. Trainingurile de doua zile nu se vor mai desfasura in doua zile consecutive din aceeasi saptamana, ci in cate o zi in doua saptamani.

Primul training care se va desfasura in noul format este Start Promo ( www.marketingforum.ro ) – Training de Comunicare de Marketing. Acesta va avea loc pe 09 si 16 mai 2008.

„Conditiile economice din Romania anului 2008 sunt mult mai provocatoare decat cele din anii 2006 si 2007. Daca in anii trecuti constatatm o crestere accelerata pe multe segmente bazata pe un optimism aproape incurabil, in 2008, in contextul crizei mondiale si al particularitatilor pietii muncii din Romania mediul economic devine din ce in ce mai provocator. Actiunea noastra de adaptare a trainingurilor – eveniment pe care le organizam este un raspuns la noile nevoi si solicitari ale clientilor nostri.” A declarat Nicolae NAUMOF, Partener la PICANT.

„Am decis ca primul training organizat in noul format de doua zile in doua saptamani consecutive sa fie Start Promo deoarece persoanele implicate in comunicarea de marketing sunt printre cele mai aglomerate dintr-o companie. Suntem convinsi ca acest nou format le va permite un acces mai mare la instruirea si dezvoltarea profesionala.” A declarat Ioana ANESCU, Partener la PICANT.

Start Promo ( www.marketingforum.ro ) se adreseaza persoanelor care au cunostinte reduse si medii despre comunicarea de marketing si care doresc sa isi dezvolte cunostintele in domeniul comunicarii de marketing.

Start Promo (www.marketingforum.ro) se va desfasura pe durata a doua zile, 09 si 16 Mai, in Bucuresti la Hotel Parc si va fi sustinut de catre Nicolae Naumof si Ioana Anescu.


Pachetul de Training contine:
Participarea la Lucrarile Trainingului
Suporturi de curs
Diploma de participare
Masa de pranz in fiecare zi
Pauze de cafea - cate 3 in fiecare zi
BONUS: Cartea Funky Business
Bonus Boia conform programului de fidelizare al Picant (www.picant.ro)

Taxa de participare este de 1050 RON+ TVA / Persoana pentru cele doua zile de training. La aceasta taxa se pot aplica urmatoarele reduceri:
20% Reducere pentru inscrieri si plati efectuate pana la data de 11 Aprilie 2008.
10% Reducere pentru inscrieri si plati efectuate intre 12 si 18 Aprilie 2008.
5% Reducere pentru inscrierea a minim 3 persoane de la aceeasi companie.

Termenul limita pentru inscrieri este 06 mai 2008.

Informatii complete si inscrieri pe www.marketingforum.ro.

Despre Picant Events SRL

PICANT (www.picant.ro) reprezinta un concept de traininguri de marketing, comunicare si vanzari bazat pe specializare si eficienta. Pe langa training, acordam si consultanta in marketing si comunicare. Sloganul PICANT – „Knowledge & More” – ilustreaza beneficiile participantilor la trainingurile organizate de PICANT - obtinerea a mai mult decat simple informatii!
Printre Trainingurile PICANT (www.marketingforum.ro ) se numara: Event'or, efEX, Web Wizard, Brand BackStage, Insider, Marketing Intro, Start Promo, Sales Plus si altele.

Nicolae NAUMOF
0765216491
mk@marketingforum.ro