Respiro, un nou brand de aparate fitness semiprofesionale în portofoliul Tat Biliard

BUCURESTI - 20 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Tat Biliard , unul dintre cei mai vechi distribuitori de echipamente sportive din România și lider absolut pe piața meselor și accesoriilor de biliard, anunță includerea în portofoliul propriu a unei noi mărci de aparate fitness : Respiro.

În ultima vreme aparatele de vâslit au dobândit tot mai multă recunoaștere pe piața de fitness. Foto: aparat de vâslit Cambridge II (Christopeit Sport)

Aparatele de fitness Respiro fac parte din ceea ce specialiștii numesc „aparate fitness semiprofesionale”, concepute astfel încât să asigure și o utilizare optimă de durată, și un preț echilibrat. În gama de produse a mărcii Respiro se întâlnesc toate aparatele fitness uzuale: benzi de alergat, biciclete fitness, aparate de vâslit.

Dintre produsele vedetă ale acestui brand amintim bicicleta spin Respiro S1021, cu volantă de 10 kg și greutate maximă suportată de 120 kg, banda de alergat Respiro F45 cu aparat de vibromasaj inclus și aparatul de vâslit Respiro R1006.

Aparatele de vâslit reprezintă în ultima vreme un punct de atracție din ce în ce mai important. Tot mai mulți iubitori de fitness și de mișcare remarcă faptul că, spre deosebire de alte produse, aparatele de vâslit antrenează în aceeași mișcare toate grupele de mușchi. În general aceste aparate sunt ușoare, ușor de instalat, ușor de depozitat și nu ocupă mult loc atunci când sunt utilizate.

În acest moment Tat Biliard mai distribuie alte două mărci de aparate fitness semiprofesionale, Christopeit Sport (Germania) și Spartan. Brandul Respiro vine să completeze gama de produse din acest domeniu, compania dorind să devină numărul 1 din România pe piața acestui tip de aparate care se adresează clientului final cu venituri peste medie, conștient de valoarea investiției într-un aparat de calitate.

Înființată la mijlocul anilor 1990, Tat Biliard a fost la început o companie specializată în distribuția de mese de biliard și accesorii specializate. În ultimul deceniu portofoliul firmei a crescut constant și în acest moment compania distribuie și mese și accesorii de tenis de masă, mese și accesorii de air hockey, aparate darts, alte aparate și accesorii din domeniul divertismentului sportiv. Compania este prezentă în două țări, România și Bulgaria, și a înregistrat în 2020 afaceri de cca. 7 milioane RON.

Pentru informații suplimentare și comenzi:

- Alex Tat, director vânzări
- telefon: 021 314 5953
- email: comenzi@tatbiliard.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pinbud/respiro-un-nou-brand-de-aparate-fitness-semiprofesionale-in-portofoliul-tat-biliard