INTRA IN LEGALITATE ECONOMISIND BANI

Cluj-Napoca - 20 august 2009

Comunicat tip General in Afaceri

In perioada 20 august -20 septembrie 2009, www.azsoft.ro lanseaza o oferta extrem de avantajoasa prin intermediul promotiei Microsoft ce se va desfasura in aceasta perioada, oferind o reducere substantiala pentru Microsoft Office Small Business 2007 English/ Romanian, CD Retail.ro

Microsoft Office Small Business 2007 este un set complet de instrumente, puternic si usor de utilizat, pentru productivitate si administrarea contactelor. Office Small Business 2007 vă ajută să economisisi timp si să rămîne si organizat, dispunând de instrumente pentru îndeplinirea rapidă a activitătilor de rutină. Administrati eficient clientii si informatiile de contact, într-un singur loc, si produceti în interiorul companiei materiale de marketing si comunicări cu aspect profesional.

Pachetul contine:

· Microsoft Office Word 2007

· Microsoft Office Excel 2007

· Microsoft Office PowerPoint 2007

· Microsoft Office Outlook 2007 with Business Contact Manager

· Microsoft Office Accounting Express 2007

· Microsoft Office Publisher 2007

Pentru mai multe detalii accesaţi: http://www.azsoft.ro/microsoft-office-small-business-2007-english-win32-cd-retail/

www.AZsoft.ro: Software de la A la Z! Magazin online de licente soft: Antivirusi, jocuri, aplicatii office, proiectare asistata, software educational si stiintific.Comod, avantajos si rapid .Livrare in toata tara.

Despre Plus Computers Group

Magazinul online Azsoft .ro este operat de
Plus Computers Group SRL din Cluj-Napoca,
o firma cu o experienta de peste 5 ani in
distributia de produse IT.
mirona doros
mirona.doros@pluscomputers.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/plus-computers-group/intra-in-legalitate-economisind-bani