DATA CENTER LINK - un eveniment inedit; 20 Octombrie 2009 - ROMEXPO

BUCURESTI - 8 octombrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Un seminar ce are drept scop informarea despre noile tehnologii aplicate infrastructurii Centrelor de Date. Atractia acestui seminar o reprezinta posibilitatea de a vizita \'DATA SHELTER-ul\' adus din Italia cu ocazia acestui eveniment. Acesta consta intr-un container ce reproduce un Data Center complet.

DATA CENTER LINK - un eveniment inedit; 20 Octombrie 2009 - ROMEXPO

Va invitam sa participati la DATA CENTER LINK, un seminar ce va avea loc in data de 20 Octombrie 2008 la Romexpo, Sala Madgearu - B-dul Marasti, nr. 65-67, sector 1, Accesul auto se va face in cadrul Parcarii F (acces din Bd. Poligrafie).

Participarea este GRATUITA in baza inregistrarii on-line: www.datacenter-link.com (sectiunea Bucuresti din dreapta).

Data Center link reprezinta o modalitate inovativa de informare despre infrastructura tehnologica utilizata in Centrele de Date, necesara functionarii corespunzatoare a echipamentelor IT.

Seminarul Data Center link este menit sa reprezinte un punct de plecare, de inspiratie si o invitatie catre toti participantii de a colabora, a impartasi si imbunatati cunostintele referitoare la acest subiect.

De asemenea, Data Center link este propus ca o platforma internationala pentru crearea de retele intre profesionisti.

Partenerii evenimentului: ABB, Uniflair, Alluser Industrie, Socomec UPS si Power Systems Rom. Invitati speciali: Nelu Dumea - Regional Manager RCS&RDS SA, Valeria Cornelli – ABB, Luca de Paoli – Uniflair, Giannetto Mauro – Uniflair, Ciprian Ardelean – Alluser Industrie, Matteo Granziero – Socomec UPS, Sorin Andone – NX Data.

Despre POWER SYSTEMS ROM

Persoana contact: Oana Muscalu
Tel: +40 21 319 36 88
Fax: +40 21 319 36 89