dm drogerie markt donează peste o tonă de hrană pentru păsări

Timisoara - 22 decembrie 2023

Comunicat tip General in CSR

dm drogerie markt marchează finele anului 2023 prin adăugarea unei noi fapte bune în luna decembrie. Într-un gest de generozitate și responsabilitate socială, dm drogerie markt a donat 1.512 kg de mâncare pentru păsări către Asociația Sepale, condusă de Silvia Moldovan. Asociația are în îngrijire sute de păsări.

Mâncarea pentru păsări oferită de către dm drogerie markt refugiului Sepale reprezintă un gest de generozitate și implicare în această cauză.

sepale

Mâncarea pentru păsări de la dm, hrană în refugiul Sepale

Cele peste 1.500 de kilograme de hrană diversificată au fost primite cu bucurie de către păsările adăpostite, oferindu-le acestora resursele necesare pentru perioada iernii. Cu această donație semnificativă, asociația va putea asigura hrana pentru sute de păsări, contribuind astfel la bunăstarea și supraviețuirea acestora în lunile reci care vor urma.

„Suntem foarte recunoscători pentru această sponsorizare în produse, care vor suplimenta hrana de zi cu zi a multor păsări care trăiesc în sanctuarul Sepale - vrăbii, pițigoi, sticleți, grauri, mierle, guguștiuci și turturele, ciori, stăncuțe, coțofene, papagali, rațe și altele. Având în vedere că ne-am mutat de circa un an în locația finală a sanctuarului, ajutorul este binevenit în această perioadă în care alocăm mari resurse financiare în amenajarea locului. Mulțumim!”, a declarat Silvia Moldovan, președintele Asociației Sepale.

Îngrijirea și iubirea de care au nevoie păsările

Silvia Moldovan este o iubitoare de păsări și artă, și este, de asemenea, o figură emblematică în județul Timiș. Încă din perioada facultății, ea a demonstrat determinare și pasiune pentru salvarea și îngrijirea păsărilor. Activitatea ei a început prin strângerea păsărilor rănite sau bolnave din diverse zone ale Timișoarei, transportându-le și oferindu-le îngrijire în ceea ce a devenit, ulterior, un adevărat refugiu pentru aceste viețuitoare. Voluntarii joacă, de asemenea, un rol esențial în sprijinirea acestei cauze nobile, dedicând timp și energie păsărilor aflate în grija Asociației.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar în România, lanțul de magazine este prezent de 16 ani, timp în care a evoluat constant, a creat peste 1600 de locuri de muncă și a deschis 142 de magazine. În 2022, dm a lansat, în România, și magazinul online, expansiunea companiei fiind în continuare una din priorități.

Despre PRbeta

PRbeta organizează conferințe despre comunicare online, workshop-uri de web 2.0, traininguri pentru studenții la comunicare și jurnalism.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prbeta/dm-drogerie-markt-doneaza-peste-o-tona-de-hrana-pentru-pasari