Ne vedem intre 1 – 11 Octombrie la SAB 2015 – editie internationala!

BUCURESTI - 11 martie 2015

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Media / Publicitate, Logistica/Transport

Live site

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, editia a XIII-a internationala si platforma de business nr. 1 a domeniului auto din Romania va avea loc in perioada 1 – 11 octombrie 2015 pe o suprafata de peste 25.000 mp in cadrul complexului Romaero Baneasa.

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2015

Aflat la 22 de ani de la prima sa desfasurare, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii reprezinta elementul de referinta al pietei auto romanesti, evenimentul in cadrul caruia sunt prezentate ultimele noutati si premiere dedicate segmentului auto si al accesoriilor, eforturile depuse cuantificandu-se in participarea a 102 companii expozante si peste 58.000 vizitatori la editia din anul 2014. Totodata, anul 2014 a reprezentat si reluarea parteneriatului traditional intre Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) si Salonul Auto Bucuresti si Accesorii.

Pentru aceasta editie ne propunem sa marim numarul companiilor expozante din strainatate, cu scopul de a diversifica oferta prezentata pe parcursul celor 11 zile de desfasurare a evenimentului.

SAB & Accesorii, editia a XIII-a - internationala, deschide sesiunea de inscrieri Early Booking pentru TOAMNA 2015!

Cu o perioada propice expunerii noilor modele in toamna anului 2015, imediat dupa Salonul Auto de la Frankfurt, venim in sprijinul expozantilor prin deschiderea sesiunii de inscrieri Early Booking, valabila pana pe 10 aprilie 2015.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la telefon/fax 021.230.38.18 sau 021.231.41.56, e-mail: office@sab.ro, coordonatori proiect Sorin Radacineanu (0724 204 000), Albert Kiss (0722 579 877), Oana Iliescu (0723 672 732), Silvia Pavel (0726 583 364) sau accesati www.sab.ro.

Despre PREMIUM EXPO

PREMIUM EXPO este o companie organizatoare de manifestari expozitionale atat in tara cat si in strainatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/premium-expo/ne-vedem-intre-1-11-octombrie-la-sab-2015-editie-internationala