Rochii de mireasa si rochii de ocazie Sadrini Style

Satu Mare - 16 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Live site

Rochiile de mireasa si de ocazie produse de Sadrini Style sunt create pentru a transforma visele mireselor in realitate.

Rochii de mirese Sadrini Style

Rochii de mirese Sadrini Style

Pornind de la ideea ca la o nunta intotdeauna mireasa joaca rolul principal, rochia de mireasa trebuie sa fie la fel la inaltimea evenimentului. Prin eleganta creatiilor proprii, marca Sadrini Style este deja cunoscuta atat in Romania cat si peste hotare. Astfel prin cataloagele prezentate pe sadrini-style.ro am reusit sa ne facem cunoscuti, iar comenzile onorate au determinat clientele noastre sa fie multumite de produsele si serviciile oferite.

Atat rochiile de mireasa cat si rochiile de ocazie sunt croite la comanda, dupa masurile fiecarei cliente in parte. Rochiile Sadrini Style accentueaza cele mai frumoase calitati ale siluetei feminine, totodata evidentiaza stilul si personalitatea purtatorului.

In cataloagele noastre puteti alege din peste 900 de modele de rochii de mireasa si rochii de ocazie. Acestea cuprind atat modele din 2012 cat si cele din colectia Sadrini Style 2013.

Materialele sunt alese special, pentru a crea purtatorului un confort  deosebit. Majoritatea rochiilor de mireasa sunt ornamentate fie cu pliuri fine cu volane prinse in mai multe locuri, formand cascade spre poalele rochiei de mireasa. Materialele din care sunt confectionate rochiile noastre sunt satin, organza, tiul, taft de cea mai buna calitate.

Comenzile le putem onora in cel mult 10 zile lucratoare. Mai multe detalii puteti afla accesand pagina noastra de prezentare www.sadrini-style.ro.

Varietatea produselor noastre va usureaz─â alegerea, iar pe langa rochiile de mireasa avem o paleta larga de haine de ocazie – rochii de gala, rochii de ocazie, rochii pentru domnisoarele de onoare, rochii pentru miresici – si nu în ultimul rand costume de mire de calitate superioara de la Norberto Collection furnizate de Pen Tailor Collection SRL, de asemenea un furnizor al pietei vest europene.

Despre Primul Zambet

Firma Sadrini Style, se afla de mai multe decenii in topul firmelor producatoare de rochii de mireasa si rochii de ocazie.