Private Broker, printre promoterii complexului rezidential de lux Upground

BUCURESTI - 31 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Imobiliare

Live site

Agenţia imobiliară Private Broker se alătură celor care promovează complexul rezidenţial de lux Upground, din Pipera. Acesta este unul dintre cele mai exclusiviste ansambluri rezidenţiale din Bucureşti şi cuprinde atât apartamente noi, disponibile spre vânzare sau închiriere, cât şi spaţii de birouri.

Apartament 4 camere - Upground Residence

Apartament 4 camere - Upground Residence

Una dintre cele mai cunoscute agenţii imobiliare din Bucureşti, Private Broker, promovează complexul rezidenţial de lux, Upground Residence, din Pipera. Reprezentanţii Private Broker se ocupă atât de vânzarea locuinţelor exclusiviste din Upground, cât şi de închirierea acestora.

Agenţia imobiliară Private Broker reprezintă în exclusivitate 3 ansambluri rezidenţiale: Good Morning şi Good Afternoon Residence, din zona Corbeanca şi Cartierul Verde, în apropiere de cartierul bucureştean Rahova.

Pentru oferta completa de locuinte de vanzare si inchiriere, puteti intra pe site-ul agentiei.


Despre ansamblul rezidenţial Upground

Ansamblul rezidenţial Upground este alcătuit din două clădiri de birouri şi 2 blocuri de locuinţe, în care se regăsesc un total de aproximativ 600 de apartamente noi.

În complex sunt disponibile apartamente de 2, 3, 4 camere, duplex-uri şi penthouse-uri, cu suprafeţe ce variază între aproximativ 70 mp utili şi 290 mp utili. Toate locuinţele sunt disponibile la vânzare şi închiriere.

În ansamblul rezidenţial Upground se află o mulţime de facilităţi, toate deschise locatarilor. Aici va puteţi delecta la cel mai mare club de fitness & spa din Capitală, WorldClass Underground, ce are o suprafaţă de 3.000 de mp, sau puteţi savura o masă gustoasă la restaurantele de lux Q's Inn şi Cervo. De asemenea, în cadrul complexului au fost construite şi o clinică medicală Medicover, o grădiniță Junior School şi un supermarket Mega Image.

Despre Private Broker

Private Broker este una dintre cele mai cunoscute agentii imobiliare din Bucuresti. Din anul 2007 am incheiat cu succes mii de tranzactii, iar clientii care au apelat la noi s-au declarat foarte multumiti de profesionalismul si implicarea de care au dat dovada consultantii Private Broker.