S-a deschis primul magazin InStyle Design® din Bucuresti

BUCURESTI - 15 august 2006

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Intr-una din zonele cele mai frumoase din Bucuresti, pe strada George Enescu nr. 5, langa Biserica Alba (Calea Victoriei), s-a deschis primul magazin InStyle Design®. Aici pot fi gasite celebrele lampi Fortuny® – cele mai pretioase lampi venetiene produse de Venetia Studium®.

Evocand locuri si perioade de poveste, lampile Fortuny sunt rezultatul indelungatelor studii in domeniul iluminatului, designului si a modalitatilor de filtrare a luminii realizate de artistul Mariano Fortuny la inceputul secolului trecut.

Datorita structurilor speciale si a modelelor variate propuse, lampile Fortuny se potrivesc oricarui stil sau decor, fie ca este vorba de un aranjament clasic, modern, minimalist sau eclectic. Lampile Fortuny aduc in orice incapere senzatia de atemporalitate si impodobesc cele mai exclusiviste interioare din intreaga lume. Cei care le cumpara, o fac din pasiune pentru arta, pentru a fi unici si originali, pentru a detine unele dintre cele mai sensibile obiecte de arta ale istoriei postbelice.

Lampile raspandesc lumina prin umbre de matase opalescenta, intr-o rasucire delicata. Abajurul este facut din matase naturala pictata manual cu motive din aur inspirate de arta venetiana, decorat cu cordon din matase si picaturi de sticla. Misterul culorilor magice folosite la picturile pe matase nu a putut fi aflat pana astazi. Descoperiri recente au permis realizarea lampilor si din sticla de Murano.

Tot la InStyle Design pot fi gasite gamele de matasuri si obiecte textile venetiene produse de Venetia Studium si Venice Home Collection. Toate produsele pot fi comandate in functie de dimensiunile locuintei ce urmeaza a fi infrumusetata.

Va asteptam de luni pana sambata intre orele 11.00 – 20.00, in magazinul InStyle Design din Strada George Enescu nr. 5 (Calea Victoriei – Biserica Alba).
Telefon: 021 / 318 91 70.

Si ce este cu adevarat extraordinar, fiecare produs spune o poveste...

Despre Prodigy Consulting SRL / Emblema InStyle Design

InStyle Design este un magazin de design interior care ofera produse de o calitate exceptionala: lampile venetiene FORTUNY si gamele de produse textile VENETIA STUDIUM si VENICE HOME COLLECTION. Mai mult decat simple produse, InStyle Design ofera solutii pentru decorarea si crearea unui ambient relaxant, atemporal si primitor.
InStyle Design
Strada George Enescu nr. 5
office@instyledesign.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prodigy-consulting-srl-emblema-instyle-design/s-a-deschis-primul-magazin-instyle-designr-din-bucuresti