Profesional Clean Medium lanseaza noul magazin online ProCM.ro

BUCURESTI - 29 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa, Retail

Profesional Clean Medium lanseaza noul magazin online ProCM .ro, un site modern, accesibil si prietenos. Noul site a fost dezvoltat pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri de a gasi cu usurinta informatii despre produsele noastre, oferind o experienta de cumparare mult mai facila, cu optiuni noi si informatii complete.

Profesional Clean Medium lanseaza noul magazin online ProCM.ro

Lucian Mocanu - Executive Manager

ProCM.ro reprezinta expresia comunicarii strategice si a argumentului oferit in favoarea calitatii, a respectului pentru imaginea sa si a clientilor sai. Acestea sunt, de fapt, principalele valori ale unei companii ce vizeaza succesul”, declara Lucian Mocanu, Executive Manager al companiei Profesional Clean Medium.

Firma Profesional Clean Medium s-a infiintat in anul 2004, fiind o societate cu capital integral privat. Avand o echipa formata si specializata in domeniul vanzarilor de produse de igiena si intretinere, compania noastra isi propune sa raspunda prompt oricarei solicitari privind igiena atat la locul de munca cat si la domiciliu. Colaborand cu producatori de marca din tara si strainatate, suntem in masura sa furnizam o larga gama de produse:

-          Dispensere pentru toalete;

-          Consumabile din hartie pentru igiena;

-          Detergenti profesionali pentru toate tipurile de suprafete;

-          Sisteme pentru odorizarea spatiilor;

-          Dezinfectanti profesionali pentru mediul medical si alimentar;

-          Produse de intretinere si accesorii pentru curatenie.

Suntem prezenti in hoteluri, banci, spitale, sedii de firme, etc. Toate produsele furnizate sunt conforme cu normele legale in vigoare si indeplinesc criteriile impuse de normele Europene.

Produsele Profesional Clean Medium sunt disponibile in toata tara. Echipa noastra lucreaza pentru a distribui comenzile in cel mai scurt timp posibil.

Despre Profesional Clean Medium SRL

Firma Profesional Clean Medium s-a infiintat in anul 2004, fiind o societate cu capital integral privat. Avand o echipa formata si specializata in domeniul vanzarilor de produse de igiena si intretinere, compania noastra isi propune sa raspunda prompt oricarei solicitari privind igiena atat la locul de munca cat si la domiciliu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/profesional-clean-medium-srl/profesional-clean-medium-lanseaza-noul-magazin-online-procm-ro