Poze Programare neuro lingvistica

  • TOT cu instrumente de Analiza Tranzactionala (AT) si Programare Neuro Lingvistica (NLP)

    Poza: TOT cu instrumente de Analiza Tranzactionala (AT) si Programare Neuro Lingvistica (NLP)

  • Formare de Formatori Avansat - Train of Trainers cu elemente de AT (Analiza Tranzactionala) si NLP (Programare Neuro Lingvistica)

    Poza: Formare de Formatori Avansat - Train of Trainers cu elemente de AT (Analiza Tranzactionala) si NLP (Programare Neuro Lingvistica)

  • Motivatia si Managementul Vietii

    Poza: Motivatia si Managementul Vietii

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul programare neuro lingvistica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la programare neuro lingvistica. Pozele pe tema programare neuro lingvistica cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul programare neuro lingvistica, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la programare neuro lingvistica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la programare neuro lingvistica.