Cele mai noi produse de protectia muncii, disponibile pe noul site Anditools

Targoviste - 27 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Retail

Dupa 20 de ani in care si-a castigat prestigiul pe piata de echipamentelor de protectia muncii, Anditools lanseaza un nou site care pune la dispozitia clientilor, pe langa solutii de acest tip, cele mai variate materiale de constructie, dar si echipamente pentru instalatii termice si electrice. Venind cu o abordare diferita, compania romaneasca si-a extins activitatea treptat, fiind in acelasi timp producator si distribuitor pentru o gama larga de echipamente de constructie.

Anditools

Compania romaneasca a reusit sa castige teren, incercand sa ofere nu doar produse sigure si trainice, dar si preturi avantajoase. Dupa ce s-a extins pe piata romaneasca, Anditools a inceput sa produca si sa comercializeze si materiale de constructii, echipamente pentru instalatii electrice si termice.

AndiTools

Pe masura ce prevederile privind protectia si siguranta la locul de munca au devenit tot mai stricte, piata echipamentelor de protectie s-a dezvoltat tot mai mult. Fiind printre putinii producatori romani care ofera solutii de acest fel pentru constructori, Anditools s-a remarcat prin calitatea superioara a produselor si garantia oferita.

In timp ce imbracamintea si incaltamintea de protectie in care lucratorii isi desfasoara activitatea sunt acum mult mai importante, fiecare antreprenor din domeniul constructiilor este tot mai interesat sa respecte rigorile specifice mediului de lucru, cautand totodata si cele mai accesibile solutii.

Compania romaneasca a reusit sa castige teren, incercand sa ofere nu doar produse sigure si trainice, dar si preturi avantajoase. Dupa ce s-a extins pe piata romaneasca, Anditools a inceput sa produca si sa comercializeze si materiale de constructii, echipamente pentru instalatii electrice si termice.

Un sistem inovator de livrare si procesare a comenzilor

La cererea clientilor si pentru a raspunde nevoii de a accesa rapid informatiile despre fiecare produs, Anditools a lansat un nou site care ofera posibilitatea unei cautari rapide si comandarea produselor inclusiv de pe telefonul mobil sau tableta.

Astfel, aducand mai multa flexibilitate si promptitudine pe o piata care pastreaza inca metodele traditionale de vanzare, Anditools vine cu un concept inovator si in ceea ce priveste livrarea produselor. Astfel, cei care au nevoie de echipamente de protectie sau materiale de constructie platesc livrarea in functie de greutatea produselor, dar si in functie de pretul acestora, comenzile care au o valoare de peste 349 lei beneficiind de transport gratuit oriunde in tara.

Ce produse puteti gasi pe noul site Anditools.ro?

Magazinul online pune la dispozitia clientilor materiale de constructie, de la feronerie, vospeluri, PVC si produse din lemn, pana la ciment si utilaje mari de constructie. Totodata, pe acelasi site, puteti gasi diferite echipamente pentru montarea instalatilor electrice si termice.

In afara de acestea, constructorii mai pot cumpara de aici si  cheiclestimenghinescule de taiattruse de unelte de manaechipamente auto , echipamente de sudura, echipamente pentru montarea gresiei si a faiantei sau diverite accesorii.

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati site-ul:  anditools.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/promotor-services/cele-mai-noi-produse-de-protectia-muncii-disponibile-pe-noul-site-anditools