Parteneri Europene

Investeste in oameni!

BUCURESTI - 14 februarie 2012

Comunicat tip General in HR

PROSPECTIUNI SA, cu sediul in str. Caransebes, nr. 1, sector 1, Bucuresti, deruleaza proiectul cu titlul “CONSTIENTIZARE, SANATATE SI SECURITATE PENTRU ANGAJATII NOSTRI“, cofinantat prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Directia Generala Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial „Dezvoltarea Resurselor Umane” AMPOSDRU, in calitate de furnizor de ajutor de minimis, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul major de interventie 3.2. „Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii”.

Valoarea totala eligibila a proiectului este de 819.300 lei. Proiectul este implementat in Bucuresti la sediul PROSPECTIUNI SA si in sediile temporare din tara, pe o durata de 2 ani.Proiectul urmareste promovarea managementului sanatatii si securitatii ocupationale si dezvoltarea competentelor si abilitatilor salariatilor pentru eliminarea si reducerea riscurilor asociate locurilor de munca. Proiectul vizeaza instruirea a 1535 angajati, dintre care 300 de angajati au fost deja inclusi in programele de pregatire.

Detalii suplimentare puteti obţine de la:

Director HSEQ, Mihai Mitroi, Manager proiect, Tel. 021 319 66 08, Fax: 021 319 66 56, e-mail: mihai.mitroi@prospectiuni.ro, office@prospectiuni.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prospectiuni-sa/comunicat-de-pres