Provision Security, distribuitor in Romania al produselor Juniper, anunta LANSAREA OFICIALA A GAMEI DE PRODUSE DE SWITCHING de la JUNIPER NETWORKS

BUCURESTI - 31 ianuarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Seria Juniper EX Ethernet Switches imbunatateste dramatic economia networking-ului, reducand cheltuielile investitionale si costurile operationale ale organizatiilor tip Enterprise
Seria EX ruleaza pe platform JUNOS, sistem de operare performant recunoscut la nivel mondial. Noile Switch-uri Juniper inseamna noi caracteristici performante - simplitate operationala, fiabilitate de tip “carier class”, consolidarea infrastructurii si o mai buna integrare - caracteristici ce vor permite accelerarea proceselor de business si vor micsora costurile, complexitatea si riscurile asociate infrastructurilor de switch-uri existente in retele.

Raspunzand nevoilor de crestere a eficientei retelei, a versatilitatii infrastructurii, a securitatii datelor, de maximizarea a productivitatii si profitului, gama de switch-uri EX, bazandu-se pe trei elemente cheie – simplitatea operationala, fiabilitate “carier class”, integrare si consolidare – este capabila sa creasca viteza de transmisie a datelor in retea, sa permita accesul permanent si nelimitat la resursele strategice ale organizatiei, sa reduca downtime-urile in retea si sa imbunatateasca nivelul de securizare al resurselor disponibile in retea. Folosind noua serie de switch-uri EX, companiilor vor putea face economii importante in bugetul alocat resurselor IT.

Juniper EX-Series Ethernet Switches reprezinta solutia de retea pentru toate tipurile de companii:
Seria Juniper EX 3200 - Platforme cu configuratie fixa dedicate – oferind solutii simple la costuri efective reduse – pentru organizatiile cu mai multe birouri regionale cu densitate mica de echipamente. Switch-urile EX 3200 cu 24 si respectiv 48 porturi 10/100/1000BASE-T asigura conectivitate de tip plug-and-play, precum si disponibil de porturi Power over Ethernet (PoE) pentru instalarea dispozitivelor IP de tipul telefoanelor, camerelor video de securitate, puncte wireless de acces la retea, etc. Modulele de uplink optionale de 4 porturi gigabit Ethernet si cele de 2 porturi de 10GbE, ce permit conectarea pe fibra optica, asigura suportul pentru conexiuni de mare viteza cu celelalte switch-uri sau routere din retea. Sunt disponibile surse si ventilatoare field-replaceable.
Seria Juniper EX 4200 cu Tehnologia Virtual Chassis combina fiabilitatea, scalabilitatea si managementul facil al sistemelor modulare cu flexibilitatea platformelor stackabile, fiind solutia ideala scalabila pentru Data Centers, mediile corporate si birourile regionale. Ca si seria EX 3200, seria EX 4200 ofera configuratii cu 24 respectiv 48 porturi 10/100/1000Base-T, cu suport PoE (Power over Ethernet) partial sau total, precum si module optionale de uplink de 4 porturi gigabit Ethernet si cele de 2 porturi de 10GbE, si in plus un switch de 24 porturi de fibra optica cu suport 100/1000BASE-X. Folosind tehnologia Virtual Chassis pot fi interconectate pana la 10 switch-uri EX 4200 pentru un back-plane de 128 Gb/s, realizandu-se astfel un singur switch virtual care suporta pana la 480 porturi 10/100/1000BASE-T si pana la 40 de porturi GbE sau 20 de porturi 10GbE uplink.
Seria Juniper EX 8200: Configuratii Terabit Chassis-Based
Seria de switch-uri Terabit Ethernet modulare EX 8200 reprezinta o solutie de mare performanta, foarte scalabila, pentru implementari cu mare densitate de porturi de 10GbE in zona de core si agregare a retelei. Seria Juniper EX 8200 cuprinde doua tipuri switch-uri: un sasiu de 1.6 Terabit cu 8 sloturi, respectiv un echipament de 3.2 Terabit cu 16 sloturi. Switch-urile din seria EX 8200 vor oferi cea mai mare densitate de porturi de mare viteza de 10GbE din segmentul lor de piata: 64 porturi intr-un sasiu de 8 sloturi si 128 porturi intr-un sasiu de 16 sloturi. Doua switch-uri EX 8200 de 16 sloturi complet echipate vor incapea intr-un singur rack de 42U, furnizand 256 porturi la viteza de 10GbE per rack.
Prin lansarea familiei de switch-uri Ethernet de mare performanta bazate pe platforma JUNOS, Juniper furnizeaza solutii care satisfac cerintele de business, tehnice si economice ale infrastructurilor de retea contemporane orientate catre servicii.
Seriile EX 3200 si EX 4200 vor putea fi achizitionate incepand cu martie-aprilie 2008, seria EX 8200 devenind disponibila din a doua jumatate a acestui an.
Pentru mai multe informatii accesati: http://www.juniper.net/switch/products.html .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/provision-software-division/provision-security-distribuitor-in-romania-al-produselor-juniper-anunta-lansarea-oficiala-a-gamei-de-produse-de-switching-de-la-juniper-networks