Primul meci de Champions League pe Cluj Arena!

Cluj - Napoca - 24 septembrie 2012

Comunicat tip General in Sport

26 septembrie 2012: Olimpia Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, campioana României la fotbal feminin, întâlnește Sv Neulengbach, campioana Austriei, în cadrul UEFA Women’s Champions League .

Miercuri, 26 septembrie 2012, de la ora 17:00, pe Cluj Arena , va avea loc primul meci de Champions League dintre echipele de fotbal feminin Olimpia Universitatea Tehnică Cluj-Napoca și Sv Neulengbach, reprezentanta  Austriei, din cadrul UEFA Women’s Champions League.

Evenimentul are o miză deosebită pentru campioanele  clujence deoarece participarea în UEFA Women’s Champions League reprezintă cel mai important moment al sezonului competițional, oferind oportunitatea de a confirma la nivel internațional valoarea și rezultatele obținute pe plan intern și european. Echipa noastră va reprezenta România, din postura de campioană națională, pentru al doilea an consecutiv în fazele superioare ale Ligii Campionilor.

Fotbalul feminin reprezintă la nivel mondial sportul cu cea mai mare dinamică, reflectată în primul rând prin numărul de spectatori prezenţi la ultimele competiţii de anvergură (Campionatul Mondial din Germania şi Olimpiada de la Londra), dar şi prin politicile UEFA de dezvoltare şi promovare la nivel internațional..

În România, fotbalul feminin este reprezentat la cel mai înalt nivel în primul rând prin evoluţia echipei Olimpia Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, singura calificată la un turneu final al  Campionatului  European destinat fotbalului feminin și care este  structurată tot pe componente ale clubului nostru (10 jucătoare). Olimpia Cluj a devenit o emblemă a oraşului, datorită ascensiunii fulminante pe care a avut-o atât pe plan național, cât și internațional, în doar doi ani de la înființare.

Performanțele echipei:

2010 – 2011 și 2012 -2013: Titlul de Campioană a României și câștigare a Cupei României

2011 – Participarea în Grupele UEFA Champions League, echipa fiind repartizată în urna a treia valorică (3-1 cu SFK Sarajevo, 4-1 cu Atasehir Belediyespor și 5-0 cu Gintra Universitetas)

2012 - Participarea în Grupele UEFA Champions League, echipa fiind de data aceasta repartizată în urna a doua  valorică (8-0 cu FC Birkirkara, campioana Maltei, 4-2 cu  Glentoran Belfast, campioana Irlandei de Nord și 4- 1 cu Dezembro, campioana Portugaliei)

Încă din 2011, Qual Media Group a investit un considerabil capital de încredere în demersul Clubului Sportiv Olimpia UT Cluj-Napoca și continuă să îl susțină în calitate de agenție oficială a acestuia. Ne bucurăm pentru toate reușitele echipei noastre și îi dorim succes în continuare!

www.olimpiacluj.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/qual-media-group/primul-meci-de-champions-league-pe-cluj-arena