Curs deschis Finance for non-finance cu Sebastian Mocanu (Ernst & Young). 15 decembrie

BUCURESTI - 9 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Cursul deschis de FINANCE FOR NON-FINANCE introduce si clarifica o serie de concepte din domeniul financiar, pornind de la notiuni de baza ale contabilitatii financiare si construind progresiv cunostintele necesare intelegerii unor situatii financiare mai complexe, schite de buget etc. Cunostintele asimilate vor permite participantilor sa comunice eficient si productiv cu profesionistii din domeniul financiar.

Acest curs se adreseaza managerilor si specialistilor care nu au experienta in domeniul financiar-contabil, dar care utilizeaza sau vor utiliza aceste concepte, precum si tuturor celor care doresc sa inteleaga si sa interpreteze documente financiare si sa utilizeze analiza indicatorilor financiari pentru definirea strategiilor companiei.

Agenda:
•Intelegerea si analizarea principalelor situatii financiare;
•Contabilitate si raportare;
•Bilantul contabil;
•Contul de profit si pierdere;
•Situatia fluxului de numerar;
•Metode de control al costurilor si controlul capitalului circulant;
•Bugetare si previzionare.

Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate. Data fiind insa natura intensiva a trainingului, cei cu o expunere anterioara la problemele unei afaceri/organizatii in relatia cu piata vor asimila mai bine invatamintele acestui seminar.

Data: 15 decembrie (9.00-17.00)
Locatia: Novotel Bucarest City Centre
Trainer: Sebastian Mocanu (Ernst&Young)

Sebastian Mocanu este Senior Manager in cadrul Assurance and Advisory Business Services al Ernst & Young Romania. Sebastian are 8 ani de experienta in audit si consultanta de business in Romania, Moldova, Iordania si Statele Unite ale Americii. Aria sa de expertiza include audit, due diligence, IFRS conversions si alte proiecte speciale (compilations, conversions si numeroase traininguri). Sebastian este membru al UK Association of Chartered Certified Accountants (“ACCA”) din 2003. El este specializat in telecomunicatii, industrile de constructii, textile si alimentara dar si in servicii financiare.

Despre Qualians

Calendarul complet si detaliile cursurilor deschise: www.qualians.com.

Pentru inscrieri si detalii va stam cu placere la dispozitie.
Ana-Maria Gheorghe

Project Co-ordinator
QUALIANS

Tel: 327 08 38
ana.gheorghe@qualians.com
www.qualians.com

ana.gheorghe@qualians.com