Rack-Soft a prezentat noi solutii software adresate furnizorilor de servicii Internet la HostingCon 2008

BUCURESTI - 31 iulie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Rack-Soft, dezvoltator de aplicaţii pentru servere şi centre de date, a prezentat noile soluţii software reunite sub marca 4PSA partenerilor şi potenţialilor clienţi, în cadrul celui mai mare eveniment adresat pieţei de webhosting din lume, HostingCon 2008. Compania a prezentat atât noile versiuni de VoipNow şi DNS Manager, cât şi VoipNow Browser Module, un “addon” gratuit pentru browser ce permite clienţilor VoipNow să apeleze numerele de telefon prezente într-o aplicaţie Web printr-o sigură apăsare de mouse.

HostingCon a reunit în acest an aproximativ 100 de expozanţi din rândul operatorilor de centre de date, companiilor de webhosting, furnizorilor de servicii Internet şi dezvoltatorilor de software. De asemenea, s-au înregistrat peste 1000 de vizitatori, în marea majoritate, persoane specializate în domeniu.

Rack-Soft a fost prezent la eveniment într-un spaţiu propriu, în cadrul standului Parallels, care alături de Microsoft este sponsorul principal al evenimentului. Rack-Soft derulează împreună cu Parallels un parteneriat strategic privind distribuţia şi promovarea produselor software 4PSA.

Cu prilejul ediţiei HostingCon 2008, Rack-Soft a stabilit peste 50 de contacte noi cu firme din industria Internet ce activează în special în Statele Unite şi Canada. “Am avut ocazia ca într-un timp relativ scurt să ne întâlnim cu foarte mulţi parteneri, dar şi să purtăm discuţii cu potenţiaii colaboratori sau clienţi. De asemenea, am obţinut un feedback valoros ce va fi folosit în dezvoltarea produselor noastre”, a declarat Bogdan Cârstoiu, directorul general al Rack-Soft.

4PSA VoipNow 1.6.3, 4PSA DNS Manager 3.5 şi VoipNow Browser Module vor fi lansate oficial în prima parte a lunii august 2008.

Aplicaţiile 4PSA cu variante gratuite şi restricţionate ca funcţionalitate înregistrează lunar peste 20000 de descărcări de pe website-ul Rack-Soft, http://www.4psa.com, iar acest volum creşte cu aproximativ 10% în fiecare lună.

Despre Rack Soft

Rack-Soft este un dezvoltator şi integrator specializat în aplicaţii pentru servere şi centre de date, care oferă software ce poate fi rulat pe majoritatea sistemelor de operare şi a platformelor disponibile. Compania livrează soluţii care ajută furnizorii de servicii şi companiile să controleze infrastructura, să automatizeze procesele şi să optimizeze comunicaţiile. Succesul Rack-Soft se bazează pe excelenţă, inovaţie şi pe o continua îmbunătăţire a proceselor. Compania implementează un sistem de management al calităţii certificat conform standardului ISO 9001 de către TÜV CERT. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să accesaţi http://www.4psa.com.

Ionut Paraschiv
Medialook PR
Tel: (+40) 742 101082
pr@medialook.ro