Targul de Vacante Bucuresti

BUCURESTI - 13 aprilie 2010

Comunicat tip General in Turism

În perioada 6 - 9 mai 2010, Romaero Băneasa este gazda celui de-al doilea mare eveniment organizat de ANAT în Bucureşti, Târgul de Vacanţe. Urmând să se desfăşoare pe o suprafaţă brută de 3000 mp (1400 mp utili), târgul, deschis imediat după începerea sezonului estival pe Litoralul Românesc, va reuni o serie de oferte atractive şi avantajoase pentru vizitatori.

„Acest târg este o consecinţă firească a succesului de care ne-am bucurat cu ocazia Târgului Internaţional de Turism Holiday Market, organizat la Palatul Parlamentului în perioada 18 - 21 martie 2010, eveniment care a reunit foarte multi parteneri şi expozanţi (autorităţi locale, agenţii de turism, parteneri hotelieri, companii aeriene, companii de asigurări medicale de călătorie, asociaţii regionale de promovare a turismului, birouri şi reprezentanţe de turism ale mai multor state, parteneri internaţionali).”
Corina Martin
Preşedinte ANAT

Cu ocazia Târgului de Vacanţe Bucureşti, alături de numeroase oferte estivale pentru străinătate, ANAT împreună cu Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului LITORAL - DELTA DUNĂRII şi Patronatele Hoteliere membre promoveaza a şasea ediţie a atractivului Program dedicat tuturor turiştilor care iubesc Litoralul Românesc:
“Mini-preţuri de vacanţă - Litoralul pentru Toţi”
Programul se derulează până la data de 14 iunie 2010, ofertând pachete variate la numeroasele hoteluri de 1* până la 5* înscrise in program , cu un numar de peste 5000 de locuri de cazare, cu tarife atractive ce incep de la 159 de ron de pers, pe sejur, cazare 6 nopti, cu mic dejun.

Pentru informaţii suplimentare privind Târgul de Vacanţe Bucureşti, permanent actualizate de către organizatori, vă invităm să vizitaţi pagina oficială a evenimentului:
www.targuri-anat.ro - la secţiunea Târgul de Vacanţe Bucureşti

Despre RALCOM EXHIBITIONS SRL

Contractant general al evenimentului

Ralcom Exhibitions srl

Olivia POPESCU
Coordonator PR Ralcom Exhibitions
Mob: 0721.264.923
olivia.popescu@ralcom.ro
contact@targuri-anat.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralcom-exhibitions-srl/targul-de-vacante-bucuresti