Pregatiti pentru iepuras!

Targoviste - 17 aprilie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Live site

Ca si in anii precedenti, www.101jucarii.ro este pregatit pentru Iepuras si va asteapta cu sugestii utile pentru cadouri si surprize. De data aceasta, i s-a alaturat si „fratele” lui, www.101figurine.ro, noul nostru site, pe care va invitam de asemenea sa il vizitati!

101jucarii si 101figurine va ureaza Sarbatori Fericite!

Nu este nicio noutate atunci cand afirmam ca in aceasta perioada noi, cu totii, ne pregatim pentru Iepuras. Copiii au intrat in vacanta de Peste, zilele pana la aceasta sfanta sarbatoare se scurg cu repeziciune si fiecare dintre noi ne pregatim cum putem. Asta daca nu cumva suntem deja gata pregatiti, ceea ce, privind prin prisma experientei mele personale, nu cred ca e cazul in acest moment.

www.101jucarii.ro si www.101figurine.ro, fratele mai mic (pentru ca s-a lansat doar cu ceva mai mult de o luna in urma) dar in acelasi timp si frate mai mare, daca tinem cont de segmentul de varsta caruia i se adreseaza in principal – nu fac exceptie de la aceste pregatiri. S-au pregatit cu fel de fel de noutati pentru toata lumea. Pe unele dintre ele le vom prezenta in randurile care urmeaza. Dat fiind numarul lor mare, pe toate celelalte va invitam sa le vedeti pe cele 2 site-uri.

Evident, vom incepe cu cei mici, deci cu www.101jucarii.ro. Manga/animele japoneze au inceput sa castige tot mai mult teren si la noi. Plecate din Japonia, acolo unde se constituie intr-un element esential al culturii populare, au cucerit pe rand Estul Asiei, America de Nord, au traversat Atlanticul spre Europa, iar in marsul lor triumfal au ajuns si aici. Cea mai buna dovada in acest sens il constituie succesul evenimentului Niji-kon de anul trecut de la Bucuresti. Printre reprezentantii cei mai de seama ai eroilor  manga/anime se numara fara indoiala Monkey D. Luffy, protagonistul din One Piece. Alaturi de Zoro (Roronoa Zoro, nu-l confundati cu eroul mascat Zorro, intruchipat in filme de catre Alain Delon si Antonio Banderas!) si de Baggy, Luffy ne poarta intr-o lume misterioasa a piratilor, comorilor si a creaturilor ciudate, asa cum este ea vazuta prin prisma culturii pop japoneze. Emotii, aventuri si amuzament deopotriva gasim si in Samurai Jack, o poveste traditionala japoneza pigmentata cu elemente occidentale, o eterna infruntare a binelui cu raul in duelurile dintre Samurai Jack si Aku.

Personaje mult mai cunoscute le putem gasi in noua noastra categorie, Desene animate. O gama variata si numeroasa ne intampina aici, de la „clasicii” din Looney Tunes creati de Warner Bros. acum mai bine de 80 de ani –Duffy Duck, motanul Sylvester si Buggs Bunny (sa fie el eroul...saptamanii? sau cei care seamana cu iepurasii din Pokemon?) – pana la soricelul Jerry (din pacate Tom intarzie undeva pe drum...) sau mai „tinerii” The Smurfs (stiati ca si ei implinesc anul acesta 56 de ani?) si celebra trupa din The Simpsons. Chiar daca observam o usoara tendinta de reintoarcere la jucariile care dau viata personajelor din classic cartoons, nu ii putem lasa la o parte pe micii fani ai celor mai noi eroi, cum ar fi Diego, Shira sau Sid din Ice Age 4. O mentiune speciala si pentru figurinele extensibile – confectionate dintr-un cauciuc foarte moale si elastic – Spyro, Trigger Happy si Gill Grunt din Skylander Giants.

Noutatile de pe www.101figurine.ro nu necesita o prezentare atat de amanuntita. Amatorii si colectionarii de figurine stiu destule lucruri mai bine decat noi. Dar pentru ca nu ne adresam doar acestor categorii, consideram ca trebuie sa remarcam macar pe cateva dintre ele, toate bune ca si sugestii pentru...Iepuras! E drept, nu gasiti iepurasi aici, in schimb avem cativa Predators care au depasit demult statutul de action-figures: Warrior Predator, City Hunter Predator si Guardian Predator ne readuc tensiunea si scenele terifiante ale filmului Predator 2, fiind realizati la scara ¼ (masoara 45cm inaltime!), cu detalii perfecte si accesorii remarcabile. Realizati in editii limitate (s-au produs doar 5000 de exemplare) si cu un ambalaj pe masura, cele 3 figurine reprezinta modalitatea prin care compania Neca aduce un tribut si un omagiu la aniversarea a 25 de ani de la aparitia pe marile ecrane a acestui fabulos personaj. Tot la categoria Predator mai putem gasi figurine-statuete, unele sculptate manual, adevarate opere de arta in domeniu.

Si daca ramanem in categoria action/thriller/horror, actualul serial The Walking Dead si personajele sale – Glenn, Governor, Daryl Dixon – intruchipeaza scenariul perfect: zombies plimbareti (the walking deads), mult sange, gloante, dar si drame si o zbatere continua si aproape fara speranta pentru supravietuire. Un alt serial, super-premiat si super-apreciat – cum sunt de fapt si figurinele realizate dupa eroii lui – dar de o cu totul alta factura este Breaking Bad, care debuteaza pe site-ul nostru cu 2 excelente figurine, Walter si Heisenberg, 2 ipostaze ale aceluiasi personaj care are o trecere fulminanta de la un obscur profesor de chimie la un baron al drogurilor (deh, American story!).

Acestea fiind zise, nu ne ramane decat sa le uram mult succes copiilor care participa la concursul nostru de vacanta (detalii pe pagina de Facebook), iar voua tutror sa va uram Sarbatori fericite si sa va lasam sa va pregatiti pentru Iepuras. Pentru ca www.101jucarii.ro si www.101figurine.ro sunt deja pregatite! Si va asteapta cu drag!

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralmida-com-srl/pregatiti-pentru-iepuras