CEO-ul Rebeldot, Tudor Ciuleanu, singurul investitor roman prezent la summit-ul Crypto Invest in Los Angeles

Cluj-Napoca - 22 octombrie 2018

Comunicat tip Administrativ / Management in IT&C

Live site

CLUJ-NAPOCA, 22 0CTOMBRIE 2018 - Dupa ce a cumparat, la inceputul anului, divizia de Servicii (cunoscuta acum sub numele de RebelDot) a companiei Imprezzio Global, Tudor Ciuleanu face un nou pas spre investitii strategice prin prezenta sa la Crypto Invest Summit in L.A.

Tudor Ciuleanu, Crypto Invest Summit, Los Angeles

“Sunt foarte incantat ca am primit invitatia de a participa la Crypto Invest Summit, alaturi de investitori si lideri din intreaga lume. Din cate stiu, voi fi singurul investitor roman prezent acolo ceea ce inseamna ca este, de asemenea, o oportunitate buna pentru a evidentia potentialul pe care companiile de software romanesti il au in legatura cu aceasta verticala. Astept cu interes sa intalnesc cat mai multi oameni cu putinta si sa facem schimb de idei.”

Crypto Invest Summit este cel mai mare eveniment de profil de pe coasta de Vest a Statelor Unite si are ca tematica principala sectorul cryptomonede si blockchain. Evenimentul va avea loc intre 22 si 24 Octombrie si va aduce impreuna investitori din intreaga lume, asa cum afirma Josef Holm, co-fondatorul Crypto Invest Summit si CEO-ul Krowdster:

“Cu totii ne dorim sa investim insa nu stim de unde sa incepem. Vom aduce impreuna cei mai buni investitori, antreprenori de success, avocati si contabili sub un singur acoperis care sa ne arate cum se fac lucrurile.”

La eveniment vor participa invitati precum Steve Wozniak, care va discuta despre tendintele viitorului si potentialul industriei blockchain.

Tudor Ciuleanu planuieste sa investeasca in startup-uri care au idei inovative si abilitatea de scalare a business-ului: “Cryptomonedele si blockchain-ul sunt trenduri in curs de dezvoltare care castiga din ce in ce mai multa atentie din partea investitorilor. Imi doresc sa identific un start-up care sa ma surprinda cu ideea lor inovativa, capacitatea de scalare a business-ului precum si pasiunea pentru ceea ce fac. Pasiunea, desi nu este cuantificabila, este un ingredient cheie care atarna greu in procesul meu de luare a unei decizii de investitie.”

Pe langa prezenta sa la Crypto Invest Summit, Tudor Ciuleanu se va alatura unui alt eveniment similar din zona blockchain ce se va desfasura in Malta, la inceputul lunii Noiembrie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rebeldot/ceo-ul-rebeldot-tudor-ciuleanu-singurul-investitor-roman-prezent-la-summit-ul-crypto-invest-in-los-angeles