Electroprecizia Sacele isi construieste strategia de business pe baza informatiilor furnizate de QlikView

BUCURESTI - 9 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Retail

Relevance, primul partener QlikView din Romania, a implementat la Electroprecizia Sacele o solutie de analiza si raportare bazata pe platforma QlikView, lider global in Business Discovery.

Electroprecizia Sacele

“Orice decizie importanta are ca fundament informatii reale, la zi, furnizate de QlikView.”

Matei Dumitru, Director General al Electroprecizia S.A.

Relevance Management, primul partener QlikView din Romania, anunta finalizarea cu succes a primei etape din implementarea unei noi solutii Business Intelligence in cadrul grupului de companii Electroprecizia Sacele SA.

Organizata pe o structura de jolding cu 8 module, Electroprecizia este cel mai important producator romani de motoare electrice si principalul producator roman de echipament electric si electronic pentru o gama variata de automobile, tractoare si camioane. Necesitatea de a monitoriza, coordona si eficientiza activitatea fiecarei entitati si a grupului in ansamblu impunea utilizarea unei solutii performante de Business Intelligence. Relevance a venit in intampinarea Electroprecizia si a construit o aplicatie demo care a permis managementului companiei sa testeze flexibilitatea solutiei, viteza de implementare, de usurinta in utilizare, accesibilitatea rapida la informatiile utile in procesul decizional.

Astazi, solutia QlikView, lider global in Business Discovery, pionier in analiza de business de tip in-memory asociativ, este utilizata in toate companiile grupului Electroprecizia de catre top management si de persoane cheie din departamentele de vanzari si marketing, financiar, aprovizionare si logistica.

Domnul Mark Copony, CFO Electroprecizia a declarat ca „Odata cu implementarea QlikView, departamentul de finante a intrat intr-un proces de transformare, alocand timpul economisit la raportare catre zone cu valoare adaugata cum ar fi analiza si optimizarea cheltuielilor financiare.Prin independenta si mobilitatea solutiei, managementul operativ poate acum reactiona mai rapid la scenarii din piata si isi fondeaza deciziile pe cifre.”

Despre colaborarea dintre cele doua companii, Lorena Blaga, Project Manager BI la Electroprecizia a declarat:

"Ne-am dorit niste parteneri de incredere, alaturi de care sa punem bazele unei solutii solide, pe termen lung. Firma Relevance, prin consultantii de business care o reprezinta, a dat dovada de competenta profesionala, responsabilitate, operativitate, seriozitate, implicare in problemele identificate, consultanta in tratarea exceptiilor."

Despre Relevance Management

Despre Electroprecizia
ELECTROPRECIZIA S.A. este unul dintre cei mai importanti producatori romani de motoare electrice, si totodata principalul producator roman de echipament electric si electronic pentru o gama variata de automobile, tractoare si camioane, cu o traditie de 77 ani.

Despre Relevance
Relevance Management a fost înfiinţată cu scopul de a oferi solutii de Business Intelligence pe platforma QlikView. In cei peste 11 ani de experienta, Relevance a reusit implementarea şi dezvoltarea acestor soluţii în domenii variate, ceea ce ofera un plus de valoare in relatia cu toti partenerii.
Credem în oameni şi în tehnologie! Pentru ca noi suntem convinsi ca oamenii si tehnologiile potrivite sunt elementele care fac diferenţa într-un mediu de business competitiv.
Printre companiile colaboratoare se regăsesc nume ca: CrisTim, Electroprecizia, Regina Maria, Holcim, Saint Gobain, Profi etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/relevance-management/electroprecizia-sacele-isi-construieste-strategia-de-business-pe-baza-informatiilor-furnizate-de-qlikview