L'Amour! Toujours l'amour....

BUCURESTI - 23 septembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Surprindeţi-vă persoana iubită cu un weekend romantic la Hotelurile Residence din Bucureşti şi dăruiţi-vă amândurora o amintire frumoasă în plus.

L'Amour! Toujours l'amour....

Cu siguranta va doriti sa petreceti macar un weekend de neuitat cu persoana iubita, uitand de ceas si de grijile cotidiane. Si daca ati petrecut deja o vacanta de neuitat in vara ce abia a trecut, nu este niciodata de ajuns sa creati momente memorabile impreuna cu persoana apropiata inimii voastre.

Fie ca sărbătoriţi nunta, aniversarea, o ocazie specială sau pur şi simplu doriţi să petreceţi timp de calitate impreuna, nu rataţi ocazia unei nopţi, 2 sau chiar 3 nopţi romantice la RESIDENCE HOTELS cu şampanie, căpşuni şi flori în cameră. Şi, bineînţeles, cu tot farmecul unui hotel de 4 stele lux.

' Pachetul Romantic ” pus la dispozitie de Hotelurile Residence vă este oferit la tariful de 140 Euro pentru prima noapte şi la doar 100 Euro pentru a doua sau a treia noapte consecutivă. Pe langa cele mentionate mai sus, mai sunt incluse în pret atat micul dejun, cat si predarea târzie a camerei (ora 14:00).

In plus, puteti servi cina la lumina lumanarilor intr-unul din elegantele restaurante cu specific mediteranean aflate in interiorul hotelurilor sau va puteti rasfata in noul spa centre, unde Residence Hotels va asteapta cu jacuzzi, sauna si masaj.

Oferta este valabilă pentru nopţile de Vineri, Sâmbătă şi Duminică din anul 2008 la
Hotel Residence Oliviers sau Hotel Residence Cerisiers.

Rezervaţi weekendul dumneavoastră special la reservations@residence.com.ro cu specificaţia 'Romantic weekend'.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.residencehotels.com.ro

Va asteptam cu placere sa ne deveniti oaspeti!

Si pentru asta aveti la dispozitie toate weekendurile anului 2008. Incepand chiar cu urmatorul.

Despre RESIDENCE HOTELS

Residence Hotels- hoteluri boutique de lux in centrul rezidential al capitalei!
Member of Exclusive Hotels - Luxury and Charm & Character.
Telefon: 021.223.1978
Fax: 021.222.9046
reservations@residence.com.ro