O noua experienta culinara la Restaurantul the ARTIST special conceputa pentru 14 Februarie.

BUCURESTI - 6 februarie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism

Restaurantul the ARTIST ofera un meniu special pentru 14 Februarie, un meniu ce-si propune extinderea experientei culinare prin asocierea preparatelor cu cele mai potrivite vinuri.

Valentine's Menu

Valentine's Menu

De ziua indragostitilor va recomandam sa includeti in seria surprizelor romantice cina la restaurantul the ARTIST. De Sfantul Valentin restaurantul propune clientilor sai primul meniu in care fiecare preparat este asociat cu un pahar de vin ales cu grija care completeaza experienta culinara inedita.

Meniul special va fi servit exclusiv in seara de 14 Februarie si include 5 preparate care vor starni fluturi in stomac. Inspirat de romantism si pasiune, Chef Paul Oppenkamp a creat o combinatie de preparate sofisticate ce vor delecta oaspetii cu cele mai fine si ascunse placeri culinare intr-o atmosfera speciala. Efectul euforic a vinului asociat va amplifica aromele si gustul fiecarei creatii culinare pentru a transforma seara indragostitilor in una memorabilia si ametitoare.

O adevarata declaratie de dragoste este desertul propus de Chef Paul  pentru aceasta seara – Valentine Fantasy – o combinatie imbietoare de ciocolata care imbratiseaza tandru fructul pasiunii si fulgii de cocos.

Si pentru ca ne dorim ca experienta sa fie unica si memorabilia, v-am pregatit si o supriza pentru micul dejun de a doua zi. Ce poate fi mai romantic decat un mic dejun cu persoana iubita pentru a reculege aventurile nocturne.

Pe 14 Februarie la the ARTIST dragostea pluteste in aer, iar Chef Paul Oppenkamp isi exprima dragostea prin creatiile sale culinare.  “Iubirea este in tot ceea ce facem, o regasim in sufletul nostru, iar pe 14 Februarie o celebram ” spune el.

Nota: meniul a-la-carte ramane disponibil.

 

the ARTIST

Telefon: 0728318871

e-mail: reservations@theartist.ro

Adresa: Strada Nicolae Tonitza 13, sector 3, Bucuresti