Poze Rezervare

 • Rezervare stand online

  Poza: Rezervare stand online

 • Hoteluri in Bulgaria

  Poza: Travel Destination lanseaza cea mai noua platforma de rezervare de hoteluri din Bulgaria

 • Revelion 2011 la Residence Hotels

  Poza: Revelion 2011 la Residence Hotels

 • Cele mai populare localuri din București conform ialoc.ro

  Poza: Cele mai populare localuri din București conform ialoc.ro

 • Concert Julio Iglesias - Sala Palatului, 24 & 26 octombrie 2013

  Poza: Pregatirile concertelor JULIO IGLESIAS, in linie dreapta

 • Infopensiuni.ro a fost nominalizat la Hotel Conference la categoria “Cel mai bun website romanesc de rezervari online!

  Poza: Infopensiuni.ro a fost nominalizat la Hotel Conference la categoria “Cel mai bun website romanesc de rezervari online!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul rezervare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la rezervare. Pozele pe tema rezervare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul rezervare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la rezervare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la rezervare.