Case din lemn – mirajul vietii la curte, avantaje si solutii constructive

BUCURESTI - 18 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

De ce au inceput sa castige teren constructorii de case din lemn ?
A construi o casa a fost si ramane visul multora dintre noi. Ideea de casa, curte si gradina inca traieste in mintea si sufletul romanilor, desi traversam o perioada extrem de dificila din punct de vedere economic.
Deoarece accesul la finantare a fost limitat foarte mult, atat clientii, cat si constructorii, au inceput sa se indrepte catre solutii alternative, care sa le poata garanta celor dintai posibilitatea de a-si achizitiona casa dorita iar celor de pe urma profitul si, automat, supravietuirea. A fost momentul in care constructia unei case din lemn a devenit o alternativa perfecta pentru ambele categorii: atat clienti, cat si constructori.

Case din lemn – mirajul vietii la curte, avantaje si solutii constructive

Case din lemn au aparut in primul rand ca o alternativa ecologica la sistemul traditional de constructie. Promotorii de case din lemn, in special arhitecti vizionari, se adresau in primul rand persoanelor preocupate de protejarea mediului inconjurator  dar si de ideea de a trai intr-o casa din lemn care le garanta o atmosfera sanatoasa, calda, naturala.

Mai tarziu, datorita preturilor foarte scazute, publicul larg incepea sa caute proiecte de case din lemn, lua contact cu acest concept la taguri de profil, viziona emisiuni dedicate la televizor sau le vedea atunci cand calatorea in tarile europene dezvoltate. In momentul in care romanii au inteles ca isi permit sa construiasca si ei case din lemn frumoase, proiectate dupa imaginea pe care si-au facut-o ei despre casa “de vis”, ca in bugetul pe care il puteau aloca unui apartament cu 3 camere poate pot include o vila spatioasa pe un teren rezonabil, cu un gard metalic sau din fier forjat elegant, ca pot avea un foisor de gradina si … o gradina in care copii sa se joace in voie, au inceput sa acorde atentie deosebita acestei solutii constructive.

A construi case din lemn au devenit astazi o alternativa serioasa la constructiile traditionale, in special datorita avantajelor deosebite pe care le presupun:

-          izolare termica si fonica foarte buna;

-          rezistenta deosebita la cutremur;

-          timp scurt de finalizare a unei locuinte complet finisate;

-          proiectare facila, structura modulara;

Constructia unei case din lemn inseamna pentru constructori o alternativa care aduce atat satisfactia de a avea clienti multumiti, cat si multumirea de a putea oferi o slujba angajatilor care, o data specializati in acest sector de activitate, vor lucra cu placere pentru a finaliza proiecte frumoase si a oferi oamenilor casa la care au visat si pentru care si-au facut planuri de viitor.

Case din lemn se construiesc la preturi cuprinse intre 260 si 320E/mp, costul unei case fiind foarte accesibil pentru o familie care acceseaza un credit pentru a-si achizitiona o locuinta. Deoarece timpul de finalizare al unei case din lemn in sistemul pe care il promovam este in medie de 3 luni, multe familii aleg aceasta varianta, preferand sa astepte ca o companie sa le construiasca locuinta in loc sa opteze pentru un apartament pe care il pot alege intr-un ansamblu rezidential.

Speram ca sistemul de constructie de case din lemn pe structura de panouri sandwich sa castige cu fiecare zi mai multi adepti, astfel incat locuintele ecologice, din materiale naturale sa bucure din ce in ce mai multi oameni care vor dori sa traiasca si sa-si vada copii crescand intr-o casa deosebita.

Despre SC ROLLUX SYSTEM CONSTRUCT SRL

ROLLUX CONSTRUCT este o companie tanara, specializata in cosntruirea de case pe structura de lemn. Dezvoltarea activitatii ne-a permis deschiderea unei fabrici in care producem pe comanda: usi de garaj, rulouri exterioare, garduri metalice si din fier forjat, copertine, pergole din lemn, casute si foisoare de gradina, casute din lemn pentru copii.
Suntem o companie deschisa la neviole pietei si solicitarile clientilor, in permanenta dornici sa invatam, sa ne perfectionam si sa ne adaptam. Ne bucuram de sustinerea unor parteneri consacrati, care ne pun la dispozitie materii prime si componente de buna calitate, ceea ce ne ajuta in desfasurarea activitatii noastre.
Dupa un an 2012 care ne-a adus stabilitate, ne dorim ca in 2013 sa devenim mai puternici si mai buni in ceea ce facem.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rollux-construct/case-din-lemn-mirajul-vietii-la-curte-avantaje-si-solutii-constructive