Banci si asigurari – o noua sectiune Romania libera

BUCURESTI - 29 aprilie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Incepand din 27 aprilie, ziarul Romania libera si-a imbogatit continutul cu o pagina dedicata domeniilor bancar si asigurari.

Noua sectiune – “banci si asigurari” – va putea fi citita in fiecare marti si prezinta cele mai importante evenimente, interviuri cu personalitati din domeniu, prognoze, produse bancare si de asigurari, comparatii, topuri, stiri la cald.

“A devenit clar ca pietele financiare se transforma radical, iar exigentele si standardele se reaseaza. Vrem sa surprindem acest proces pas cu pas, intr-o imagine completa, motiv pentru care am creat un concept editorial dedicat industriei bancare si de asigurari” – a declarat Lucian Davidescu, sef sectie economica Romania libera.

Romania libera este parte a grupului Medien Holding - joint venture The Nova Group si Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ). Medien Holding este actionar principal in societatea “R”, al carei portofoliul include cotidianul Romania libera si www.romanialibera.ro, tipografia United Print, Hiparion Magazines, Grupul de Presa Roman si CMP, agentia full service de comunicare si branding.

Despre Romania libera

Romania libera
Str. Nerva Traian 3, bl. 101, et. 4, sector 3, Bucuresti
Denisa Diaconescu