Libra Internet Bank extinde parteneriatul cu Romanian Software

BUCURESTI - 21 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Internet, HR

Ulterior integrarii componentei Time Management cu componenta de calcul salarial în septembrie 2012, Libra Internet Bank, beneficiară de peste 5 ani a aplicațiilor Romanian Software , solicită și integrarea componentei Personnel Management , banca devenind astfel beneficiar al întregii platforme Human Resources Planning http://hrp.ro/libra-internet-bank-extinde-colaborarea-cu-romanian-software/

Ulterior integrarii componentei Time Management cu componenta de calcul salarial în septembrie 2012, Libra Internet Bank, beneficiară de peste 5 ani a aplicațiilor Romanian Software, solicită și integrarea componentei Personnel Management, banca devenind astfel beneficiar al întregii platforme Human Resources Planning.

Libra Internet Bank solicită integrarea Personnel Managament și încă o serie de alte customizări ale componentelor Human Respurces Planning, precum și integrarea platformei cu alte aplicatii, o confirmare a unei colaborări de succes și a încrederii Libra în soluțiile complexe şi personalizate, precum şi în serviciile oferite.

Personnel Management, cu un design și o serie de noi funcționalităț, a fost integrată cu aplicația de recrutare a Libra Internet Bank astfel permițându-se transferul direct din această aplicație în Personnel Management a candidaților angajați, la încheierea procesului de recrutare, proces care elimină duble înregistrări și timpi redundanți de input.

Pentru Libra s-au dezvoltat module de evaluare și training, în vederea stocării informațiilor generale privind aceste procesele, reunindu-se astfel în baza de date a platformei Human Resources Planning toate informațiile privind personalul, posibilitățile din punctul de vedere al colecției de date fiind nelimitate. Centralizarea tuturor informațiilor oferă beneficiarului posibilitatea de a interoga o bază de date complexă și completă, eficientizând procese de HR, optimizând timpul de acces la informații și oferind posibilități extinse de raportare.

Personnel Management cuprinde structura organizației, fiecare post având poziție de backup și succesorală, permite stocarea și vizualizarea de informații personale și suplimentare, date contractuale cu istoric al modificărilor, teste și detalii privind experiența anterioară preluate din aplicația de recrutare, situația concediilor, dar și detalii privind controale medicale, rezultate ale proceselor de evaluare, precum și detalii privind dezvoltarea profesională.

În tabloul de bord al platformei pot fi configurate atenționări cu privire la termene importante în derularea proceselor de HR (control medical periodic, expirare contracte pe durata determinată, expirare perioada de probă, încetare suspendări, expirare valabilitate documente de identitate, autorizații și avize)

Tot in Personnel Management se pot stoca și dosarele de personal scanate. Aplicația permite generarea documentelor preconfigurate de personal (contracte de muncă, acte adiționale, decizii de încetare, adeverințe), în baza datelor stocate în aplicație. La generarea documentului, acesta primește automat un cod de bare, cod cu ajutorul căruia documentul semnat este transferat la scanare direct în baza de date, ca versiune semnată.

Pentru a scurta timpul de populare a bazei de date cu documentele existente în dosarele de personal, Libra Internet Bank a solicitat serviciul de scanare inițială a dosarelor de personal și încărcarea documentelor în baza de date cu indexare.

Detalii despre aplicația Personnel Management, soluția integrată Human Resources Planning și cum putem noi să venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, vă poate oferi Mihai Găvan, Sales Manager al Romanian Software, la adresa de email: miahi.gavan@romaniansoftware.ro

Despre Romanian Software

Romanian Software este lider pe piata din Romania in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware in domeniul resurselor umane. In cei 12 ani de experienta de cand se afla pe piata din Romania, compania a oferit solutii flexibile si inovatoare unui numar de peste 400 clienti. Produsul principal al Romanian Software este solutia integrata HRP, cu ajutorul careia sunt procesati peste 100.000 salariati.
www.hrp.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romanian-software1/libra-internet-bank-extinde-parteneriatul-cu-romanian-software