BIFE deschide sezonul expoziţional de toamnă la ROMEXPO

BUCURESTI - 24 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Industrie, Tehnologie

În perioada 31 august – 4 septembrie 2011, Centrul Expoziţional Romexpo găzduieşte în pavilioanele C1 şi C2 cea de-a 20-a ediţie BIFE– expoziţie internaţională dedicată firmelor din domeniul mobilei, produselor din lemn, accesoriilor pentru mobilă, decoraţiunilor interioare, maşinilor şi echipamentelor pentru exploatarea forestieră şi prelucrarea lemnului.

BIFE deschide sezonul expoziţional de toamnă la ROMEXPO

BIFE reuneşte peste 80 de firme pe un spaţiu expoziţional de peste 5000 mp. Spre deosebire de anii anteriori, întâmpinăm participarea firmelor din Bulgaria cu peste 600 mp de expunere. Sunt aşteptaţi peste 15.000 de vizitatori, expoziţia fiind dedicată atât specialiştilor, cât şi publicului larg.

Ca şi anul trecut, Asociaţia Montatorilor de Pardoseli din România (AMPR) organizează Concursul naţional de montat pardoseli. Noutatea acestui an constă în implicarea Universităţii de Arhitectură Ion Mincu pentru realizarea unui eveniment de creaţie şi design de pardoseli.

De-a lungul timpului, BIFE şi-a câştigat un binemeritat loc în rândul celor mai importante târguri de profil din Europa şi din lume, bucurându-se de recunoaşterea Asociaţiei Globale a Industriei Expoziţionale (UFI), care i-a acordat statutul de manifestare agreată UFI.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romexpo/bife-deschide-sezonul-expozitional-de-toamna-la-romexpo