ROMTHERM 2012 Expozitie internationala pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului

BUCURESTI - 20 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Organizatorii expozitiei internationale ROMTHERM , va invita in perioada 24 – 27 aprilie 2012, la o noua editie a celui mai asteptat eveniment dedicat echipamentelor de incalzire, racire si conditionare a aerului din Romania.

Evenimentul se va desfasura in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO si va reuni, pe durata a patru zile, liderii de piata din domeniile:

IncalzireRacireVentilatieAer conditionatSisteme de conducteIzolatii termicePompeArmaturi, fitinguri, robineti

ROMTHERM 2012 reprezinta platforma ideala atat pentru prezentarea produselor si serviciilor din domeniu, cat si pentru facilitarea intalnirilor directe dintre consultanti, contractori si utilizatorii finali ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.

Pe toata perioada expozitiei, publicul vizitator va putea asista la prezentari si demonstratii ale tehnologiilor si inovatiilor propuse de catre firmele participante.

In completarea programului expozitional, organizatorii au conceput si in acest an, o serie de evenimente conexe: conferinte, seminarii si workshop-uri pentru a facilita accesul direct la informare si networking cu reprezentantii companiilor producatoare, importatoare si distribuitoare de aparatura de profil.

ROMTHERM este un eveniment organizat de catre ROMEXPO S.A. in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:

24 – 26.04.2012 intre orele 10:00-18:00.

27.04.2012 intre orele 10:00-16:00

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul dedicat evenimentului: www.romtherm.ro

Va informam ca expozitia poate fi vizitata gratuit completand invitatia online, disponibila pe site-ul www.romtherm.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romexpo/romtherm-2012-expozitie-internationala-pentru-echipamente-de-incalzire-racire-si-de-conditionare-a-aerului