Sfori si franghii impletite sau rasucite din poliamida, poliester si polipropilena “made in Romania“

Suhaia - 2 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

Compania Romnets Corporation este specializata in solutii complete din plase si sfori textile de cea mai buna calitate. Profesionalismul si calitatea produselor sunt principalele elemente pe care ne-am construit aceasta afacere. La acestea am adaugat dorinta de a satisface nevoile fiecarei persoane in parte.

sfori si franghii

In catalogul de produse Romnets gasiti sfori impletite si rasucite pentru o gama extinsa de utilizari. De la domeniul militar, unde sunt produse de inalta rezistenta, franghii utilizate in piscicultura, agricultura, constructii si diverse alte industrii, si pana la sfori utilizate in activitatile zilnice, in gradinarit.

Atunci cand vorbim despre modalitatea de fabricatie, produsele se impart in doua categorii principale: sfori si franghii impletite si rasucite.

Sfori impletite din poliester si poliamida

Aceasta gama de produse face parte din categoria premium. Sforile sunt alcatuite dintr-un invelis exterior (numit manta ) impletit si miez, format din fibre paralele.

Caracteristici principale: rezistenta foarte mare atat la fortele abrazive cat si la tractare, nu absoarbe apa, 100% fibre sintetice, rezistenta la o serie de acizi, protevata UV.

Grosimi intre 3mm si 16mm.

Sfori si franghii rasucite din polipropilena

Franghiile fabricate din fibre de polipropilena sunt mult mai comune si mai accesibile din punct de vedere financiare. Sunt folosite in agricultura dar si in activitatile uzuale de zi cu zi.

Sforile rasucite sunt cablate din 3 sau 4 toroane, sunt protejate UV, nu absorb apa, 100% fibre sintetice.

Grosimi intre 3mm si 10mm.

De asemenea, Roments Corporation produce la comanda solutii personalizate din sfori si plase textile: plase de protectie pentru constructii si santiere, plase pentru terenuri de sport, plase delimitari terenuri, plase de pescuit profesionale si altele.

Despre Romnets

Solutii profesionale din plase si sfori textile. ROMNETS este furnizorul preferat si locul potrivit pentru succesul proiectelor tale. Produse din plasa si servicii "made to measure", toate intr-un singur loc. ROMNETS nu ofera doar solutii standard, ci le adapteaza nevoilor individuale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romnets/sfori-si-franghii-impletite-sau-rasucite-din-poliamida-poliester-si-polipropilena-made-in-romania