Cele mai ieftine printuri profesionale!

BUCURESTI - 29 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

-servicii specializate: printuri alb negru si color, copii tip xerox, laminari, indosarieri, carti de vizita, invitatii de nunta, fluturasi si afise, toate intr-un singur magazin la preturi f mici.

cadou!

OFERTA SPECIALA! Pentru printuri color ce depasesc cantitatea de 150 bucati, va oferim GRATUIT un creion mecanic Staedler Graphite si o mapa portdocumente, ideala pentru protectia documentelor dumneavoastra importante. Pentru comenzi, ne puteti contacta prin telefon 021.250.80.34 sau ne puteti trimite un e-mail, la adresa: contact@ romprint -prod.ro (oferta valabila pana la data de 28.02.2013)

Despre Romprint Prod

S.C. Romprint Prod. SRL, este o societate infiintata in anul 1994 care si-a extins an de an activitatea, atat prin promovarea si vanzarea gamei copiatoarelor Konica-Minolta, prin realizarea unui sistem complet si integrat de servicii post-vanzare, cat si prin serviciile profesionale de printare/scanare puse la dispozitia clientilor de Copy Shop-One Stop Shop.

Taguri: printuriservicecopiatoareromprint
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romprint-prod/cele-mai-ieftine-printuri-profesionale