Furnizor de servicii de comunicaţie european extinde contractul cu Telelogic în valoare de 748.345 EURO

BUCURESTI - 20 aprilie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Telelogic a anunţat o extindere a contractului pentru Telelogic Solutions for Enterprise Lifecycle Management (ELM) cu un furnizor important de servicii de comunicaţie european. Contractul care include licenţa şi mentenanţa pentru 3.5 ani este în valoare de 748.345 EURO.

Compania deja foloseşte ca standard Telelogic DOORS®, Telelogic Tau® şi Telelogic System Arhitect® pentru a oferi managementul cerinţelor şi modelare pentru organizaţia IT din cadrul companiei, iar contractul va avea ca efect şi utilizarea Telelogic Synergy ca standard pentru managementul schimbării şi al configuraţiei. Ambele decizii de investiţie ale companiei vin în întâmpinarea iniţiativelor departamenului IT pentru îmbunătăţirea proceselor strategice.

„Compania avea nevoie de o soluţie enterprise cu adevărat integrată, una care să îmbunătăţească procesele de business şi de dezvoltare”, a spus Anders Lidbeck, CEO şi preşedinte Telelogic. “Abilitatea noastră de a oferi soluţii cerinţelor iniţiale stringente de îmbunătăţire a proceselor a făcut să fim prima opţiune pentru necesităţile lor referitoare la managementul schimbării şi al configuraţei.”

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romsym-data/furnizor-de-servicii-de-comunicatie-european-extinde-contractul-cu-telelogic-in-valoare-de-748-345-euro