Catalogul electronic scolar NoteInCatalog.ro a depasit jumatate de milion de note inregistrate

Brasov - 7 martie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social

NoteInCatalog.ro este varianta online a catalogului scolar, aplicatie utilizata de peste 220 de institutii de invatamant din tara, si care, in luna martie 2011 a depasit 500.000 de note inregistrate, 140.000 de absente si 42.000 de mesaje intre parinti si profesori.

NoteInCatalog a devenit deja un trend in mediile educationale, deoarece din ce in ce mai multe unitati de invatamant solicita si adopta sistemul de notare electronica in paralel cu notarea in catalogul clasic. Detestat de toti elevii care pana de curand se intreceau in creativitate in a-si ascunde notele si absentele, aplicatia NoteInCatalog este solicitata tot mai frecvent de parinti si de cadrele didactice, care au inteles toate avantajele pe care le aduce transparenta situatiei scolare a elevilor.

Profesorii introduc foarte usor note si absente si beneficiaza prin cateva click-uri de calcularea automata a mediilor, de analize si grafice de performanta a elevilor. Parintii pot vedea oricand si de oriunde situatia scolara a copiilor si pot comunica online cu profesorii sau dirigintele clasei. In special parintii foarte ocupati si cei plecati din tara sau localitate solicita cel mai des implementarea acestei aplicatii in scolile sau liceele in care invata copii lor.

 "Posibilitatea de a accesa continutul catalogului de catre parinte presupune competente minimale de utilizare a calculatorului si permite vizualizarea rezultatelor doar ale propriului copil, fara posibilitatea de a interveni in catalog. De asemenea, profesorii vor avea posibilitatea de a trece rezultatele obtinute la verificarile orale sau scrise in orice moment al zilei, chiar si de acasa si vor putea tine o evidenta mai exacta a ritmicitatii notarii la clasele la care predau ", spune domnul Aurel Neicu, directorul Liceului Teoretic "Stefan cel Mare" din Harlau, Iasi.

NoteInCatalog.ro devine incet-incet cosmarul tuturor elevilor, spre bucuria si relaxarea parintilor care beneficiaza de facilitatile oferite de aceasta aplicatie in mod total gratuit.

 

Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0368 459 273, fax 0368 800 080 sau email office@royalbit.ro.