Bucurestiul dezghetat se vede in Time Out

BUCURESTI - 28 septembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sambata, 30 septembrie, va fi lansat Bucuresti, dezghetul (Editura Humanitas, 2006), un volum de interviuri al lui Mirel Bran cu 24 de personalitati despre transformarile prin care a trecut Bucurestiul, despre noua lui viata. Cartea a aparut initial in Franta sub titlul Bucarest, le degel (Editions Autrement, 2006) si este ilustrata cu fotografiile lui Franck Hemel.

Bucurestiul este analizat din perspective multiple, din unghiuri suprinzatoare: Miscari in cetate, Confesiuni minoritare, Scriituri in oras, Primavara artistilor… Gabriel Liiceanu, Alina Mungiu-Pippidi, Mircea Cartarescu, Cristi Puiu, Mihai Oroveanu s.a. au raspuns provocarii de a-si povesti Bucurestiul…

In sectiunea Scriituri in oras, Anca Ionita, redactor-sef la revista Time Out, vorbeste despre Bucurestiul in miscare, viu, colorat, unde se intampla lucruri, intr-un cuvant despre Bucurestiul Time Out:

„Nu Bucurestiul cenusiu ne intereseaza ci Bucurestiul care traieste. Exista o gramada de locuri de evenimente culturale si de locuri interesante de descoperit in aceasta capitala.“

„Time Out nu este numai o oglinda a activitatii culturale a orasului ci si un produs care genereaza manifestari culturale. Nu vrem doar sa semnalam un eveniment, vrem sa si cream evenimente“

„De cand ma ocup de Time Out, orasul imi solicita si mai mult atentia. I-am iubit mereu parfumul de praf si asfaltul incins de canicula, dar astazi mi se pare si mai viu si mai colorat. Bucurestiul este un oras care nu te instraineaza, unde timpul curge mai incet.“

Despre S.C. Anchor Publishing S.R.L.

Time Out Bucuresti - revista bilunara care ofera informatii legate de toate formele de arta si divertisment
tobb@timeoutbucuresti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-anchor-publishing-s-r-l-/bucurestiul-dezghetat-se-vede-in-time-out