Intiere in Arta Radioului si Televiziunii – ultimele zile de inscrieri!

BUCURESTI - 21 mai 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Mai sunt 4 zile in care puteti sa intrati in echipa United Arts, frecventand Cursurile de Initiere in Arta Radioului si Televiziunii. Fie ca optati pentru radio, fie ca optati pentru televiziune, aplicatiile se mai pot depune pana duminica 25 mai, ora 10.00, la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, Calea Plevnei nr.61, sector 1, in baza unei programari telefonice la nr.0726610596.

La acest modul pot aplica persoane cu varsta peste 16 ani, indiferent de pregatirea scolara si profesionala. United Arts Media School se bazeaza pe un sistem de studiu alternativ si intensiv, ce cuprinde in egala masura cursuri teoretice, invatare practica, dar si studiul individual.
Cele 12 cursuri aferente modulului de Initiere se desfasoara pe o perioada de 3 luni consecutive, sambata (cursul de radio) si duminica (cursul de televiziune), intre orele 10.00-14.00.
Dupa finalizarea modulului de Initiere, cursantii nostri au sansa de a-si continua pregatirea in domeniu,optand pentru modulele de SPECIALIZARE si PERFECTIONARE.
Taxa de curs este de 960 lei,cu reducere de 200 lei pentru elevi si studenti, indiferent de forma de invatamant (seral, IDD,FF,postliceala, universitati private, master).Se poate achita integral la inscriere (cu o reducere de 5%) sau in doua transe (50% la inscriere, 50% pana in saptamana a 6-a de curs, inclusiv).
Documentele necesare inscrierii sunt:
-formularul de aplicare;
-cartea de identitate;
-2 fotografii (prim-plan si plan intreg);
-dovada achitarii taxei de curs;
-copie dupa carnetul de elev/student sau adeverinta (daca este cazul, pentru a beneficia de reducerea aferenta).

Despre s.c.artimpres roagency s.r.l.

Art Impres Ro Agency este o companie de impresariat artistic, care se ocupa de management artistic, organizarea de evenimente, productie multimedia si productie publicitara.
Competenta colectivului Artimpres este data de experienta de peste 30 de ani a membrilor sai in arta scenica, televiziune, impresariat artistic, organizare de turnee, concerte si spectacole in tara si peste hotare - Europa, Statele Unite si Canada - cu artisti de prim rang ai scenei romanesti, dintre care ii amintim doar pe cativa: Nicu Constantin,George Motoi, Iurie Darie, Anca Pandrea, Horatiu Malaele, Aimee Iacobescu, Rodica Popescu Bitanescu, Catrinel Dumitrescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Iuliana Marciuc,Tania Filip, Gheorghe Zamfir, Dumitru Farcas, grupul Divertis concerte cu Phoenix, Iris, Mirabela Dauer, Angela Similea, Marius Mihalache,Ovidiu Lipan -Tandarica, Loredana Groza, Mihai Constantinescu, Dan Spataru, Anca Turcasiu, Monica Anghel, Anca Parghel, Paula Seling, Luminita Anghel, Stefan Hrusca, Gheorghe Gheorghiu, Ducu Bertzi, Gica Petrescu si multi altii.

Ioana Sima
Director United Arts Media School
Tel:031.425.15.94
Mob: 0726610596