IN ACEASTA TOAMNA, TRUBADURII MUZICII LATINO, NO MERCY, VOR CONCERTA DIN NOU LA BUCURESTI!

BUCURESTI - 22 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Ne-au incalzit inimile de-a lungul timpului cu hituri ca "Where Do You Go", "Please Don't Go, "When I Die”, “Kiss You All Over”. Superhiturile lor sunt in continuare difuzate la statiile de radio si TV din toata lumea. NO MERCY sunt dovada vie ca muzica latino isi face noi si noi adepti, fara a-si pierde din farmec.

No Mercy

Pentru adevaratii fani, aceia care au fost mereu alaturi de membrii grupului, NO MERCY vor canta in curand din nou la Bucuresti! NO MERCY promit o seara latino de neuitat pentru nostalgici (dar nu numai!), presarata de hiturile care i-au facut celebri, dar si piese noi-noute.

In cei 15 ani de activitate, NO MERCY a vandut peste 10 milioane de albume in intreaga lume, printre cele mai apreciate piese ale formatiei numarandu-se "Where Do You Go", "Please Don't Go", "When I Die", "Kiss You All Over".Trupa NO MERCY a mai concertat in Romania, la Bucuresti, Sibiu si Slatina, aparand chiar si intr-un episod al telenovelei Iubire ca-n filme (ianuarie 2007).

Evenimentul va avea loc pe 27 noiembrie in Le Studio Club (fost R2 din Regie www.lestudioclub.ro.)

Intrarea generala este de 30 Ron. Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.biletoo.ro si din magazinele partenere (Sala Palatului, Unirea Shopping Center, Libraria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor).

Managementul artistic este asigurat de Kompas Events.

Despre S.C. Axa Music SRL

Le Studio Club va promite o seara latino hot, sperand ca va veti lasa sedusi de atmosfera glam si lookul posh al clubului nostru alaturi de legenda muzicii latino pop, No Mercy.

Va asteptam.

Taguri: muzicalatinoconcertNo Mercy
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-axa-music-srl/in-aceasta-toamna-trubadurii-muzicii-latino-no-mercy-vor-concerta-din-nou-la-bucuresti