Start Young sustine tinerii antreprenori, oferind solutii de identitate vizuala gratuit

BUCURESTI - 15 aprilie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Brandaffair, agentie independenta de publicitate, lanseaza proiectul Start Young (www.startyoung.ro), initiativa de sustinere a tinerilor antreprenori si a asociatiilor studentesti, prin oferirea de solutii de identitate vizuala. Proiectul se adreseaza tinerilor cu varste sub 26 de ani, iar serviciile de creatie si consultanta sunt gratuite.

“Stim, din propria experienta, cate dificultati poate intampina un start-up, pe o multitudine de planuri. De aceea, dorim sa sprijinim tinerii cu spirit antreprenorial in procesul de transformare a proiectelor lor in afaceri cu potential de reusita, oferind unul dintre cele mai importante elemente – identitatea vizuala. Suntem foarte entuziasmati de colaborarile cu tinerii cu care vom lucra si suntem siguri ca vor veni in intampinarea noastra cu propuneri foarte interesante, curajoase si pline de provocari, atat pentru ei, cat si pentru noi”, a declarat Alexandra Radu, Managing Partner Brandaffair Advertising.

Pentru a intra in proiectul Start Young, tinerii antreprenori trebuie sa prezinte, prin inscrierea pe site, activitatea si ambitiile afacerii sau organizatiei studentesti pe care le reprezinta. Dupa evaluarea propunerilor, proiectele selectate vor beneficia de identitate vizuala: logo, design de site si creatie print, in functie de strategia fiecaruia. Vor fi selectate trei proiecte lunar, pe termen nelimitat.

Selectia propunerilor se va realiza prin analiza fezabilitatii acestora, pe baza unui business plan. In cazul organizatiilor studentesti, selectia se va face prin analiza evenimentelor si a proiectelor realizate de asociatie pana in prezent cat si a celor pe care si le-au propus pentru viitor.

Despre S.C. Brand Affair Media SRL

www.startyoung.ro
Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Brandaffair (0724 343 949, office@startyoung.ro).
office@startyoung.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-brand-affair-media-srl/start-young-sustine-tinerii-antreprenori-oferind-solutii-de-identitate-vizuala-gratuit