Luxul la un telefon distanta !

BUCURESTI - 26 iunie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

De 2000 de ani se tot vorbeste impotriva luxului, in versuri, in proza, si totusi a fost iubit intotdeauna – Voltaire.

Luxul la un telefon distanta !

Piata serviciilor de lux a crescut vertiginos in Romania ultimilor ani, astfel incat aparitia primului club de concierge de lux a venit ca un pas firesc!
Callessentially este un club privat cu serviciu de concierge la nivel global si se adreseaza in special celor care duc un stil luxos de viata. Serviciile specifice consta in consiliere telefonica intre membrii clubului si furnizori din diferite domenii. La ora actuala, Callessentially este singurul club din tara care presteaza astfel de servicii la nivel de lux si care ofera diversitatea necesara, astfel incat fiecare problema sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp scurt !

Despre S.C Callessentially SRL

Experienta de a avea o echipa de concierge la dispozitie nu este o noutate pentru high-life-ul din Occident, insa in Romania s-a impus abia de un an. In acest rastimp echipa Callessentially a capatat experienta in acest concept, fiind pregatiti pentru cele mai excentrice si inaccesibile solicitari, ceea ce a dus la triplarea numarului de membri dar si de parteneri!
Recent Callessentially si-a imbunatatit prezenta online prin noul site, mai intuitiv, mai usor de navigat si cu mult mai multa informatie despre ce inseamna conceptul de concierge de lux!

Echipa Callessentially
office@callessentially.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-callessentially-srl/luxul-la-un-telefon-distanta