Cadouri business de pasti

Brasov - 15 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Sfintele sarbatori de paste sunt un bun prilej de a le multumi colaboratorilor, partenerilor de afaceri si nu in ultimul rand angajatilor pentru implicarea in succesul firmei.

Cameramm si fotograful Mihai Moiceanu va pun la dispozitie cadouri deosebite, ce pot fi personalizate cu sigla dumneavoastra sau cu o urare de paste.

Puteti alege unul dintre urmatoare produse:

cd-ul multimedia 'Pleoapa Carpatilor', un album ce cuprinde 140 de fotografii cu imagini din Romania, tradus si in engleza. Fotografiile sunt insotite de o muzica de buna factura, originala si de texte realizate de poetul Dan Iancu.

albumul foto 'Un exercitiu de privire. Brasovul vazut de Mihai Moiceanu', in care se regasesc 104 fotografii ce surprind frumusetea zonei Brasov. Albumul este tradus in engleza, germana si franceza.

fotografii inramate/ tablouri
tablourile sunt realizate la comanda in functie de imaginea aleasa de dumnavoastra. In sectiunea magazin online se pot comanda fotografii din expozitiile personale ale lui Mihai Moiceanu. Prin comanda speciala puteti alege oricare dintre imaginile ce se regasesc pe site-ul nostru atat in sectiunea artistic la colectii (Paste in Maramures, Flori de primavara etc), cat si in sectiunea stoc foto.

Preturile afisate pe site sunt orientative, putand fi negociate in functie de valoare comenzii.
Produsele noastre pot fi un dar potrivit atat pentru partenerii din tara, dar si pentru cei din strainatate. Le oferiti in acelasi timp un cadou cu o realizare deosebita, dar si un crampei din frumusetea naturii romanesti.

Mihai Moiceanu este unul dintre cei mai buni fotografi de peisagistica din Romania, ce detine din anul 1999 titlul de Excelenta al Federatiei Internaţţionale de Arta Fotografica.

Expozitia 'Romania - Un exercitiu de privire' la Targul International de Carte si Muzica de la Brasov

In perioada 22 - 25 martie 2006, Mihai Moiceanu va vernisa, in cadrul Targului International de Carte si Muzica de la Brasov, expozitia ce a fost deja prezentata publicului din Germania (Berlin si Nurnberg) si Spania (Barcelona): Romania - Un exercitiu de privire. In cadrul acestui targ puteti gasi si produsele mai sus amintite .

Despre S.C. Camera mm S.R.L.

Camera mm - fotografie si creatie publicitara
Valentina Preotu
responsabil PR
valentina.preotu@cameramm.ro