Graffi.ro- Personalizare obiecte promoţionale

Ploiesti - 20 octombrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Graffi.ro, magazin online cu produse imprimate prin sublimare sau transfer termic, iti oferă toată gama de materiale promoţionale. De la căni la puzzle-uri, perne, şepci, brelocuri şi rame foto, pe Graffi.ro, găsiţi toată gama de cadouri personalizate care vor trezi interesul clienţilor tăi sau celor apropiaţi tie.

S-a lansat Graffi.ro, magazin online de obiecte personalizate care te ajută să alegi cadoul potrivit pentru fiecare. E ziua iubitei? Personalizează o cana cuplu! Ziua celui mai bun prieten? Imprimăi o poză funky pe un tricou de cea mai bună calitate? Vrei să iţi impresionezi clienţii şi partenerii de afaceri? Imprimă sigla firmei tale pe o cană sau un tricou şi arată-le cât contează pentru tine!

Graffi.ro iţi propune o varietate mare de cadouri imprimate pentru toţi cei dragi ţie, cadouri pentru partenerii de afaceri prin care să arăţi, în cel mai original mod, aprecierea ta faţă de clienţi, parteneri de afaceri dar şi faţă de angajati. Pe lângă produsele prezentate pe site, Graffi.ro importă orice alt tip de materiale promoţionale. Pentru cantităţi foarte mari, putem onora comenzile plasate din timp la preţuri foarte bune, cu un discount pe măsură.

Impresionează-ţi apropiaţii sau promovează imaginea afacerii tale. Nu trebuie decât să accesezi site-ul www.graffi.ro şi să alegi produsule dorite. Pentru companii, ofertele sunt personalizate în funcţie de necesităţile fiecăruia. Trimiteţi-ne cererea dumneavoastră pe email sau utilizând formularul de contact de pe site.

Despre S.C. Erazor S.R.L.

S.C. ERAZOR SRL
Elena Manolache
Tel: 0762377334
Fax: 0344816190