Curs deschis - 'Tehnici de vanzare' SMARTBOX

BUCURESTI - 23 iunie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Mai sunt doar cateva locuri la cursul de 'Tehnici de vanzare' din 8-9 iulie de la Sala Dalles.
Asigura-te ca un loc e al tau. Inscrie-te acum si poti beneficia de experienta trainerilor Smartbox.

Creste-ti valoarea de piata. Investeste in tine atunci cand altii n-o fac.
Asigura-te ca esti competitiv intr-un mediu in care doar cei mai buni reusesc.

Apreciate si folosite de peste 3000 de angajati din diferite industrii (FMCG, IT, retail, bunuri industriale, financiar-bancar etc), cursurile deschise au fost create pe baza cunostintelor si a experientei trainerilor si consultantilor SMARTBOX. Ele inglobeaza atat «best practice-urile» cat si tendintele in domeniu fiind insa adaptate specificului pietei din Romania.

Cursul se va desfasura la Sala Dalles. Programul zilelor de instruire: 09.30 - 17.30. Numarul maxim de participanti/grup este de 12 persoane. Diplomele Smartbox vor fi emise pe numele participantilor, la finalul cursului.

Echipa SMARTBOX te asteapta

Despre S.C. SMARTBOX S.R.L.

Compania Smartbox este un apreciat furnizor de solutii de management si resurse umane, dedicata Invatarii Experientiale, cu un grad ridicat de interactivitate. Printre serviciile oferite se numara Jocurile de Afaceri (simulatoare de piata pe suport IT), programele de training clasic, programele de Customer Service, activitatile de Team Building si programele de consultanta.

Pentru informatii suplimentare va invitam sa vizitati www.smartbox.ro sau sa ne contactati la tel. 021-6743774 sau email: opencourses@smartbox.ro
opencourses@smartbox.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-smartbox-s-r-l-/curs-deschis-tehnici-de-vanzare-smartbox