Asistentul celebrului producator Steven Spielberg s-a alaturat echipei Chainsaw Europe in Romania

BUCURESTI - 17 iulie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Talentatul Jason Keever, fost asistent al lui Steven Spielberg si producator secund al celebrului serial de televiziuune “The West Wing”, castigator al premiului Emmy, s-a alaturat echipei Chainsaw Europe ca Director de Vanzari la nivel.

Cu o experienta bogata in industria de film de la Hollywood, Jason Keever a ales Chainsaw Europe ca o noua treapta in cariera sa. Prezenta sa in echipa Chainsaw se justifica pe deplin.

Jason s-a nascut in Carolina de Nord, Statele Unite, si a obtinut diploma in jurnalism si engleza la Universitatea din Carolina de Nord, la Chapel Hill. In timpul studiilor, si-a descoperit apetitul pentru filme si a decis sa plece la Los Angeles.
A petrecut ultimii trei ani in cetatea filmului alaturi de cele mai mari personalitati din cinematografie si televiziune. Nici in visele sale cele mai indraznete nu si-a imaginat ca va lucra timp de doi ani ca asistent al unuia dintre cei mai mari producatori de la Hollywood – castigatorul Oscarului Steven Spielberg. Jason a fost direct implicat in productia filmului „Terminal” ce are ca protagonisti celebrii actori Tom Hanks si Catherine Zeta-Jones.

Ulterior acestei extraordinare experiente, a lucrat timp de doi ani ca producator secund al celui mai premiat serial de televiziune al tuturor timpurilor “The West Wing”, serial produs de NBC si premiat cu Emmy. A continuat lucrand ca editor de post productie in compania CineSite (detinuta de concernul Kodak), una dintre cele mai mari companii full service din lume, specializata in efecte vizuale si post productie. In timpul prezentei sale in echipa CineSite, Jason s-a ocupat de post productia filmului biographic “Ray”, in care celebrul cantaret Ray Charles a fost interpretat de Jamie Fox.

Ca Director de Vanzari la nivel International si Post Production Supervisor pentru proiectele internationale, Jason va consolida expertiza extinsa a companiei Chainsaw in domeniul post productiei de spoturi publicitare si film, si va lucra indeaproape cu Chainsaw Inc. din Los Angeles. „Sunt foarte bucuros ca ma aflu la Bucuresti. Industria de film cunoaste o evolutie foarte rapida in Romania si Chainsaw Europe indica directia in domeniul post productiei prin creativitate si tehnologie. Ma simt onorat sa fac parte din aceasta echipa, ce ofera servicii de cea mai buna calitate in domeniul productiei de spoturi publicitare si film', a declarat Jason.

Despre Saatchi & Saatchi

Chainsaw Europe are un portofoliu impresionant. Alaturi de proiecte locale, compania a realizat post productia pentru clienti din Los Angeles, Londra, Moscova, Texas, Suedia, Italia, Spain, Olanda, Ungaria, Slovenia si Turcia si recent si-a extins activitatea pentru clienti din Dubai si Arabia Saudita. Compania continua sa-si extinda activitatea spre productii destinate retelelor de televiziune si industria de film.

Chainsaw Europe este singura companie specializata ce asigura servicii integrate de post productie, îmbinand experienta, tehnologia si know how-ul expertilor americani în acest domeniu cu talentul si creativitatea editorilor din Europa de Est. Chainsaw Europe este sucursala companiei americane Chainsaw Inc din Santa Monica, California. In Stalele Unite, Chainsaw este compania de post productie a unora dintre mai celebre show-uri de televiziune din Statele Unite precum Gala de Decernare a Premiilor Oscar, MTV Movie Awards precum si celebrul show de televiziune “American Idol”.

Jason Keever
Director de Vanzari la nivel International Chainsaw Europe
Str. Traian nr. 184-186 Bucuresti, Romania
Mobil: 0743 16 16 21