Poze Safer

  • ECDL ROMANIA si castigatorii Safer Internet Day 2008

    Poza: ECDL ROMANIA si castigatorii Safer Internet Day 2008

  • Sistem de alarma wireless GSM Safer Touch

    Poza: Sistemele de alarma Wireless GSM Safer Touch de la Atu Tech

  • Safer Internet Day, Ziua Sigurantei pe Internet, hartuire online, mediu online, Internet, ECDL, siguranta pe Internet, Internet sigur, copii, hate-speech, social media, competente digitale

    Poza: Copiii sunt expusi la un discurs online instigator - Ziua Internationala a Sigurantei pe Internet 2016

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul safer.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la safer. Pozele pe tema safer cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul safer, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la safer, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la safer.