Safety Broker si Mol Romania te asigura ca ai carburant

BUCURESTI - 23 iulie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Industrie, Social

Live site

MOL România, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața carburanților din România și Safety Broker anunță lansarea campaniei “Asigura-te ca ai carburant!”, prima etapă a parteneriatului strategic încheiat între cele două companii.

 Safety Broker si Mol Romania te asigura ca ai carburant 

.

Astfel, in perioada iulie – decembrie 2013 , posesorii de carduri Multibonus care încheie o poliță de asigurare în rețeaua Safety Broker beneficiază de reduceri speciale ale primei de asigurare conform regulament,

În plus, orice client sau potențial client Safety Broker, indiferent daca este sau nu posesor al unui card Multibonus MOL, care achiziționeaza asigurari noi pentru care achita o valoare mai mare de 1.000 RON primește automat un card de carburant MOL Green preîncărcat cu 50 ron sau 100 RON in functie de valoarea primei platite. Cardurile sunt valabile în rețeaua de benzinării MOL România.

„Prin intermediul acestei promoții dorim să le fim alături posesorilor de carduri MultiBonus emise de MOL România, cărora suntem mândri să le oferim soluții complete de asigurare la cele mai bune prețuri”, punctează Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker. “În plus, ne propunem sa oferim beneficii speciale clientilor Safety Broker ce achita sume mai mari de 1.000 lei astfel incat să atragem în fiecare lună circa 15.000 de clienți noi”, spune oficialul Safety.

Lansarea parteneriatului vine în completarea strategiei companiei Safety Broker de a dezvolta pachete unice de asigurare în România, impreuna cu parteneri de elita.

Despre SAFETY BROKER DE ASIGURARE

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România. Compania a intermediat în anul 2012 prime de asigurare de peste 36,3 milioane euro, cu aproximativ 60% mai mult decât la nivelul anului 2011.

DESPRE GRUPUL MOL
Grupul MOL este o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări şi aproximativ 30.000 de angajaţi în întreaga lume. Grupul controlează cinci rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia, Croaţia şi Italia. Compania deţine, de asemenea, o reţea de peste 1.700 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 11 țări. Grupul MOL are peste șapte decenii de experiență în industria petrolului și gazelor în regiunea Europei Centrale și de Est, o prezență internațională de peste 20 de ani în domeniu și este acum în măsură să obțină rezultatele succeselor extraordinare ale activităților de explorare. În România, MOL deţine 138 de bezinării şi înregistrează performanțe pozitive și pe segmentele de vânzări destinate companiilor, prin intermediul cardurilor de carburanți și soluțiilor en gros. Compania a semnat acorduri de concesiune cu Agentia Naţională pentru Resurse Minerale pentru 3 perimetre din vestul României, dintre care unul a fost ratificat de către toate autoritățile competente.