SAS Forum România sau cum se îmbină cu succes cei 3 „P” – People, Planet, Profit

BUCURESTI - 20 octombrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Hotel Novotel, Sala Paris - SAS Institute GmbH România vă invită la cea de-a doua ediţie a evenimentului SAS Forum România. În cadrul acestei ediţii ne propunem să ajutăm organizaţiile să devină „verzi” într-un mod inteligent şi să adopte cu succes strategia celor 3 „P” – People, Planet, Profit. SAS Forum România este organizat cu scopul de a reuni toţi clienţii şi partenerii SAS România în cadrul unui „Knowledge City. Green City. SAS City”, în care vom discuta şi analiza toate beneficiile pe care SAS le-a adus sau le poate aduce companiei dumneavoastră. SAS România işi preţuieşte toţi clienţii şi partenerii şi, de aceea, vă invităm să ne fiţi alături în această zi pe care o dorim cât mai fructuoasă atât pentru dumneavoastră cât şi pentru noi.

Dacă folosiţi deja soluţiile SAS, veţi fi incântaţi de acest eveniment!

Dacă sunteţi interesaţi de soluţiile SAS, numai în cadrul SAS Forum România 2008 veţi găsi răspunsul la toate întrebările dumneavoastră legate de ceea ce vă putem oferi!

Evenimentul se va desfăşura pe data de 6 noiembrie 2008, în Sala Paris a Hotelului Novotel, sub umbrela sloganului „Knowledge City. Green City. SAS City”. Astfel, ne propunem să reunim organizaţii care au ca interes major promovarea valorilor de business şi care, cu acest prilej, îşi pot prezenta proiectele SAS pe care le gestionează în România, dar şi modul în care pun în aplicare diverse soluţii SAS. Mai mult decât atât, urmărim să adaptăm aceste soluţii eforturilor actuale de valorificare cât mai eficientă a resurselor mediului înconjurător, de ecologizare a fiecărui aspect al vieţii contemporane, din perspectiva inteligenţei acumulate ca urmare a 32 de ani de experienţă pe piaţa de software analitic.

Nu pierdeţi ocazia de a-i întâlni şi cunoaşte pe experţii SAS din diverse domenii: Jeff Stander - Business Development Manager, SAS Global Technology Practice, Jeroen Dijkxhoorn - Solution Architect, SAS Global Technology Practice, Udo Sglavo - Solution Arhitect, SAS Global Technology Practice, David Williams - Product Manager, Marketing Automation, SAS Customer Intelligence Practice, Sorin Anghel - Senior Business Consultant Risk Management, SAS Risk Intelligence Practice

Pe parcursul evenimentului, pe lângă conferinţele invitaţilor străini, puteţi vizita standul special amenajat pentru demonstraţii live ale beneficiilor oferite de soluţiile SAS în diverse domenii şi puteţi participa la conferinţe şi workshop-uri susţinute de reputaţi speakeri români şi străini. La sfârşitul evenimentului vă aşteptăm la tombola SAS unde puteţi câstiga, printre altele, cărţi de specialitate sau chiar locuri la cursurile organizate de SAS.

SAS Institute este cea mai mare companie privată din lume care oferă software de cea mai bună calitate, la un nivel ridicat de performanţă. Un număr de peste 43.000 de companii din peste 111 tări dispun de serviciile pe care le oferim. Puterea SAS constă în transformarea datelor structurate şi nestructurate în informaţii concrete, utile, valoroase, fapt demonstrat de către cei 4 milioane de utilizatori ai produselor noastre. Misiunea companiei SAS Institute este de a furniza pieţei soluţii software bazate pe tehnologie de ultima ora care ajută la luarea celor mai bune decizii.

Dacă aveţi nevoie ca cineva să vegheze permanent la succesul companiei dvs., atunci SAS este soluţia potrivită.

Pentru mai multe informatii si inregistrare, va rugam sa accesati:

Despre SAS Institute GmbH Romania

SAS Institute este o companie americană internaţională care activează de 32 de ani pe piaţa de software analitic. SAS Institute este cea mai mare companie privată de software din lume. În prezent un număr de peste 35 000 de companii din 190 de ţări dispun de serviciile pe care le oferă.

Înfiinţată în 1976, în Cary, North Carolina, S.U.A., compania este specializată în soluţii software care oferă un important suport de decizie managerilor de astăzi, prin transformarea datelor structurate şi nestructurate, existente într-o întreprindere, în informaţii concrete, utile, valoroase.

Compania SAS Institute realizează 95% din cifra de afaceri prin vânzarea de licenţe de software. Ceilalţi 5% provin din servicii de consultanţă, pregătire si certificare. Pentru a-şi completa oferta de produse si soluţii, SAS Institute şi-a creat de-a lungul timpului o reţea foarte mare de parteneri de afaceri. Partenerii SAS oferă consultanţă, implementează şi dezvoltă soluţii tehnice care au la bază aplicaţiile SAS.

SAS Institute GmbH România
Adresa: Str. Lisabona nr. 3, sector 1, Bucureşti,
Telefon: 021 231 91 16 / 17
Fax: 021 231 91 29