BIBAS GROUP, o prezenţă activă la expoziţia din Sovata

Brasov - 27 mai 2008

Comunicat tip General in Turism

In peroada 17-18 mai la Hotel DANUBIUS**** din Sovata a avut loc expoziţia Hoventa organizată pentru firmele specializate în domeniul HoReCa.
Printre participanţii la expoziţie singurul expozant a cărui ofertă a variat de la echipamente, accesorii şi ustensile pentru orice tip de locaţie HoReCa până la materii prime pentru preparatele de cafea, gelato şi patiserie a fost BIBAS Group din Brasov, fiind prezent în trei locaţii diferite.

BIBAS GROUP, o prezenţă activă la expoziţia din Sovata

În sala de expoziţie BIBAS Group a prezentat echipamente profesionale de bucătărie Giorik, maşini de spălat vase de înalta performanţă Winterhalter, o gamă vastă de espressoare de cafea marca La San Marco, precum şi accesorii şi ustensile pentru bar, bucătărie, cofetărie, patiserie şi restaurant.
O a doua locaţie populată de BIBAS Group a fost cafeneaua Coral afalt în lobbyul Hotelului Danubius, al carui bar a fost proiectat, montat şi echipat în întregime de BIBAS Group prin echipamentele de înaltă calitate ISA, Winterhalter, La San Marco, Fimar, Rist, etc.
Vizitatorii expoziţiei şi nu numai, au avut plăcerea de a degusta preparatele de cafea Segafredo şi de a savura gelatoul italian Mec3 produs proaspăt în laboratorul de îngheţată Cattabriga amenajat de BIBAS Group în bucătăria hotelului. Acest laborator a deservit şi activitatea technicianului Mec3, Gianluca Mondardini venit special din Italia pentru a prezenta specialiştilor români secretele celui mai bun gelato Italian.
Totodată, BIBAS Group a amenajat în meeting room-ul hotelului Danubius cea mai noua linie ISA în materie de prezentare gelato şi patiserie, „ISA UP Collection”, astfel bunătăţile preparate de specialistul Italian au fost prezentate publicului într-o manieră extrem de apetisantă. Cele mai căutate gusturi în îngheţată au fost cele noi lansate de Mec3, si anume gelato de fructe preparat numai din fructe proaspete (căpşuni, portocale, etc.). Cel mai „interesant” gust introdus pe piaţa de gelato şi foarte apreciat de clienţi a fost îngheţata cu susan numită „Apriti sesamo”, iar cel mai căutat a fost renumitul gelato Cookies din care s-au vândut mai mult de 125 milioane de cornete în 2007 în întreaga lume.
Alternativ cu activitatea techicianului Italian, Gianluca Mondardini, noua linie ISA pentru gelato şi patiserie „UP Collection” a oferit spaţiu de prezentare şi pentru demonstraţiile patiserului chef Piere Clarissou, trainerul renumitei şcoli de Formare Alain Ducasse din Franţa. În cursul săptămânii precedente expoziţiei, trainerul de la Paris a ţinut un curs de patiserie destinat specialiştilor în cofetărie din toată ţara.

Despre SC BIBAS SRL

Grupul Bibas
Cu o oferta vastă de soluţii personalizate în domeniul HORECA, este activ pe piaţa din
România din 2002, având o cifră de afaceri cu o creştere de 80% în ultimii doi ani.
Grupul are ca activitate deservirea completă a segmentului HORECA, prin:
• Echipamente şi accesorii profesionale pentru bucătării şi baruri de la firmele
Giorik, Winterhalter, La San Marco
• Linii, concepte complete pentru coffee shopuri, baruri, cluburi, restaurante,
gelaterii prin produsele firmei ISA
• Soluţii complete pentru HoReCa prin produsele Segafredo Zanetti „Linea Bar”
• Materii prime pentru gelato şi produse de cofetărie MEC3
BIBAS,
Brasov, Morii 36A
Tel/fax: 0268476880
E-mail: bibas@bibas.ro
somodi.julia@bibas.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-bibas-srl/bibas-group-o-prezenta-activa-la-expozitia-din-sovata