Platforma PREVISITE s-a lansat in Romania prin ESIT

Brasov - 17 iunie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

PREVISITE, lider mondial in crearea si publicarea de continut media ridicat 'rich media content', activeaza pe piata romaneasca prin intermediul companiei ESIT, incepand cu 1 iunie 2009.

Platforma PREVISITE s-a lansat in  Romania prin ESIT

Platforma Previsite permite promovarea produselor imobiliare prin intermediul tururilor virtuale create direct de care utilizator intr-un mod simplu, eficient si independent.
ESIT pune la dispozitie kitul Previsite, echipamentul fotografic complet pentru crearea unui tur virtual in mai putin de 5 minute.
Mai mult de 15.000 de agenti imobiliari din intreaga lume beneficiaza de avantajele Solutiei Previsite web 2.0.

Compania ESIT in Romania, ofera posibilitatea manevrarii Platformei Previsite, unica solutie web 2.0 care garanteaza facilitatea in utilizare. Platforma este intuitiva, ofera rezultate instante cu un efect maxim si un cost minim atat pentru achizitie cat si pentru exploatare.

PREVISITE este liderul mondial in crearea si publicarea de continut media ridicat “rich media content” in industria imobiliara. Exista peste un million de anunturi online create cu Solutia Previsite web 2.0. Cu parteneri in peste 20 de tari din intreaga lume, Previsite a trecut de la statusul de start-up in anul 2000 la o companie internationala cu o crestere rapida.

Despre SC BRIM AGENCY SRL

ESIT, companie ce activeaza in domeniul IT, este partenerul oficial si EXCLUSIV al Previsite in Romania. In acest sens va pune la dispozitie o echipa tanara, bine instruita, cu grad inalt de profesionalism si dedicare in rezolvarea tuturor cerintelor clientilor, la standardele impuse de PREVISITE in intreaga sa retea internationala.

Persoana de contact:
Razvan Balcanu
Functie: Managing Partner
Adresa: Europe Residence, Avram Iancu 48A, office 2A, Brasov
Tel/Fax: 0372.76.44.85
Mobil: 0726.45.33.35
www.esit.ro

contact@esit.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-brim-agency-srl/platforma-previsite-s-a-lansat-in-romania-prin-esit